Home » Bedrijfsverhuizing Haarlem

Bedrijfsverhuizing

Bij een verhuizing komt veel kijken. Als de verhuizing een bedrijf betreft, gaat het vaak om een verhuizing van nog grotere omvang. Een goede planning is daarbij noodzakelijk. Om de verhuizing van uw bedrijf in of naar Haarlem zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, kiest u voor een verhuisbedrijf met verstand van zaken. Met 125 jaar ervaring is Verhuisbedrijf Wiggelaar u graag van dienst bij het verhuizen van uw bedrijf.

Uw specialist

Bij een verhuizing van het bedrijf van en naar Haarlem komt een hoop kijken. Vooruit kijken en plannen is hierbij van groot belang. Met 125 jaar ervaring is Wiggelaar u en uw bedrijf graag professioneel van dienst. Met complete begeleiding tijdens het gehele verhuis-traject, zal uw verhuizing soepel en probleemloos verlopen.
Offerte aanvragen

Daarom Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen van uw bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar kan uw bedrijfsverhuizing zorgvuldig voor u regelen, zodat u zich bezig kunt houden met ander zaken. Zo plant Wiggelaar uw bedrijfsverhuizing en regelen we de vergunningen die nodig zijn bij de verhuizing. Tijdens het verhuizen zelf, zijn uw spullen standaard verzekerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Van A tot Z geregeld

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Met 125 jaar ervaring is Wiggelaar u en uw bedrijf graag professioneel van dienst.

VERHUISDOZEN

Voor uw bedrijfsverhuizing kunt u gratis gebruik maken van onze verhuisdozen, schilderijkoffers en andere materialen.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw bedrijfspand.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Wij hebben een heel wagenpark aan verhuiswagens dus altijd wel een verhuiswagen die perfect past bij uw bedrijfsverhuizing.

MONTAGE SERVICE

Met de (de)montageservice van Wiggelaar helpen onze verhuizers u met het (de)monteren van uw kantoormeubilair.

Bedrijfsverhuizing?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Tot in detail geregeld

Voor de verhuizing van uw bedrijf in of naar Haarlem moet een hoop geregeld worden. Wiggelaar kan de verhuizing voor u van A tot Z regelen, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Wiggelaar helpt u bij het plannen van de verhuizing en regelt voor u onder andere de nodige parkeervergunningen. Wanneer u verhuist met Wiggelaar, is uw inboedel standaard verzekerd; een gerust gevoel.

Vakkundig verhuizen

Met Wiggelaar bent u verzekerd van een vakkundige service. Wij werken met de beste materialen om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. U kunt gratis gebruik maken van onze verhuisdozen, schilderijkoffers en andere materialen en indien nodig, is ook het gebruik van een verhuislift bij uw bedrijfsverhuizing in Haarlem inbegrepen. Wilt u dat de verhuizers van Wiggelaar u ook helpen bij het inpakken van de inboedel en het (de)monteren van het meubilair? Met de inpakservice en de (de)montageservice van Wiggelaar is dat mogelijk!

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews