Home » Bedrijfsverhuizing Heemstede

Bedrijfsverhuizing

Het verhuizen van een bedrijf is vaak een omvangrijk project. Om het bedrijf zoveel mogelijk draaiende te houden, is het nodig goed te plannen. Hierbij kunt u wellicht wat hulp bij gebruiken van een professionele verhuizer. Verhuisbedrijf Wiggelaar heeft 125 jaar ervaring en daarmee goed inzicht in hoe uw bedrijf zo gemakkelijk mogelijk kan verhuizen.

Alles geregeld

Bij een verhuizing van het bedrijf van of naar Heemstede komt een hoop kijken. Vooruit kijken en plannen is hierbij van groot belang. Met 125 jaar ervaring is Wiggelaar u en uw bedrijf graag professioneel van dienst. Met complete begeleiding tijdens het gehele verhuis-traject, zal uw verhuizing soepel en probleemloos verlopen.
Offerte aanvragen

Daarom Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen van uw bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar kan uw bedrijfsverhuizing zorgvuldig voor u regelen, zodat u zich bezig kunt houden met ander zaken. Zo plant Wiggelaar uw bedrijfsverhuizing en regelen we de vergunningen die nodig zijn bij de verhuizing. Tijdens het verhuizen zelf, zijn uw spullen standaard verzekerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Van A tot Z geregeld

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Met 125 jaar ervaring is Wiggelaar u en uw bedrijf graag professioneel van dienst.

VERHUISDOZEN

Voor uw bedrijfsverhuizing kunt u gratis gebruik maken van onze verhuisdozen, schilderijkoffers en andere materialen.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw bedrijfspand.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Wij hebben een heel wagenpark aan verhuiswagens dus altijd wel een verhuiswagen die perfect past bij uw bedrijfsverhuizing.

MONTAGE SERVICE

Met de (de)montageservice van Wiggelaar helpen onze verhuizers u met het (de)monteren van uw kantoormeubilair.

Bedrijfsverhuizing?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Uw bedrijfsverhuizing geregeld

Er komt een hoop kijken bij het verhuizen van uw bedrijf in of naar Heemstede. Graag neemt Wiggelaar u wat werk uit handen, zodat u tijd over houdt voor andere zaken. Zo kan Wiggelaar uw bedrijfsverhuizing plannen en worden de nodige parkeervergunningen voor u geregeld. Verhuizen met Wiggelaar betekent dat uw inboedel tijdens de verhuizing standaard verzekerd is; een fijn gevoel.

Professionele verhuizer in Heemstede

Om uw bedrijfsverhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, werkt Wiggelaar met de beste middelen. Tijdens de verhuizing maakt u gratis gebruik van onze verhuisdozen, schilderijkoffers en andere materialen. In het geval het in uw situatie nodig is, is ook het gebruik van een verhuislift bij uw bedrijfsverhuizing in Heemstede inbegrepen. Voor extra hulp bij uw verhuizing, bent u ook bij Wiggelaar aan het juiste adres. De (de)montageservice en de inpakservice bieden uitkomst, als u wel wat extra handen kunt gebruiken bij het inpakken van de inboedel en het uit elkaar halen en in elkaar zetten van het meubilair.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews
Home » Bedrijfsverhuizing Heemstede