Home » Bedrijfsverhuizing Hoofddorp

Bedrijfsverhuizing

Gaat uw bedrijf verhuizen? Dan is er veel waar u aan moet denken. Om er zeker van te zijn, dat de verhuizing perfect zal verlopen, kunt u de hulp inroepen van een professioneel verhuisbedrijf. Met de kennis van 125 jaar ervaring, helpt verhuisbedrijf Wiggelaar u graag bij uw bedrijfsverhuizing in Hoofddorp.

Alles voor u geregeld

Bij een verhuizing van het bedrijf komt een hoop kijken. Vooruit kijken en plannen is hierbij van groot belang. Met 125 jaar ervaring is Wiggelaar u en uw bedrijf graag professioneel van dienst. Met complete begeleiding tijdens het gehele verhuis-traject, zal uw verhuizing soepel en probleemloos verlopen.
Offerte aanvragen

Daarom Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen van uw bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar kan uw bedrijfsverhuizing zorgvuldig voor u regelen, zodat u zich bezig kunt houden met ander zaken. Zo plant Wiggelaar uw bedrijfsverhuizing en regelen we de vergunningen die nodig zijn bij de verhuizing. Tijdens het verhuizen zelf, zijn uw spullen standaard verzekerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Van A tot Z geregeld

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Met 125 jaar ervaring is Wiggelaar u en uw bedrijf graag professioneel van dienst.

VERHUISDOZEN

Voor uw bedrijfsverhuizing kunt u gratis gebruik maken van onze verhuisdozen, schilderijkoffers en andere materialen.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw bedrijfspand.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Wij hebben een heel wagenpark aan verhuiswagens dus altijd wel een verhuiswagen die perfect past bij uw bedrijfsverhuizing.

MONTAGE SERVICE

Met de (de)montageservice van Wiggelaar helpen onze verhuizers u met het (de)monteren van uw kantoormeubilair.

Bedrijfsverhuizing?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Hulp bij de organisatie van uw bedrijfsverhuizing

Bij het verhuizen van uw bedrijf in Hoofddorp, kunt u wel wat hulp gebruiken. Verhuisbedrijf Wiggelaar is u graag van dienst bij het organiseren van uw bedrijfsverhuizing. Zo plannen zij de verhuizing en regelen onder andere alle nodige vergunningen. Daarbij is uw inboedel tijdens de verhuizing standaard verzekerd; een gerust gevoel.

Extra hulp tijdens het verhuizen

Om het verhuizen van uw bedrijf zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, kiest u voor een professionele aanpak. Verhuisbedrijf Wiggelaar werkt met ervaren verhuizers en het beste materiaal. U maakt tijdens de verhuizing ondere andere gratis gebruik van verhuisdozen en een verhuislift indien nodig. Kunt u wel wat extra handen gebruiken bij uw verhuizing in Hoofddorp? Dan zijn de extra services van Wiggelaar wellicht iets voor u. Hiermee kunt u hulp krijgen bij het inpakken van de inboedel en bijvoorbeeld het (de)monteren van het kantoormeubilair.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews