Home » Bedrijfsverhuizing Noord-Holland

Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing in goede banen leiden, is een hele klus. Om ervoor te zorgen, dat alles goed verloopt,,kunt u een verhuisbedrijf inschakelen. Zij hebben precies de kennis in huis om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voor het verhuizen van uw bedrijf in Noord-Holland, zijn de verhuizers van Wiggelaar u graag van dienst.

Wij ontzorgen u

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw verhuizing uit handen. Verhuizen met Wiggelaar betekent alles geregeld. Wij maken voorafgaand aan de verhuizing een schema en draaiboek voor u. Daarnaast zal er een inventarislijst opgesteld worden. Indien nodig regelen wij ook de parkeerontheffingen die nodig zijn tijdens de verhuizing.
Offerte aanvragen

Daarom Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen van uw bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar kan uw bedrijfsverhuizing zorgvuldig voor u regelen, zodat u zich bezig kunt houden met ander zaken. Zo plant Wiggelaar uw bedrijfsverhuizing en regelen we de vergunningen die nodig zijn bij de verhuizing. Tijdens het verhuizen zelf, zijn uw spullen standaard verzekerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Van A tot Z geregeld

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Met 125 jaar ervaring is Wiggelaar u en uw bedrijf graag professioneel van dienst.

VERHUISDOZEN

Voor uw bedrijfsverhuizing kunt u gratis gebruik maken van onze verhuisdozen, schilderijkoffers en andere materialen.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw bedrijfspand.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Wij hebben een heel wagenpark aan verhuiswagens dus altijd wel een verhuiswagen die perfect past bij uw bedrijfsverhuizing.

MONTAGE SERVICE

Met de (de)montageservice van Wiggelaar helpen onze verhuizers u met het (de)monteren van uw kantoormeubilair.

Bedrijfsverhuizing?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Een zorg uit handen

Natuurlijk is het van belang dat de verhuizing van uw bedrijf in Noord-Holland zo efficiënt mogelijk verloopt. Wie weet er beter wat uw verhuizing nodig heeft dan een verhuisbedrijf. Door uw verhuizing toe te vertrouwen aan Verhuisbedrijf Wiggelaar, heeft u geen omkijk naar al het regelwerk dat bij uw bedrijfsverhuizing komt kijken. Zo worden zelfs de nodige vergunningen alvast voor u aangevraagd. En verhuizen met Wiggelaar betekent ook dat de inboedel tijdens de verhuizing standaard is verzekerd.

Extra services voor extra hulp

Door te werken met ervaren verhuizers en gebruik te maken van het beste materiaal, proberen zij iedere verhuizing zo vlug, vakkundig en veilig mogelijk te laten verlopen. U maakt gratis gebruik van verhuisdozen, schilderijkoffers en anders materiaal. Ook maakt u kosteloos gebruik van een verhuislift, indien uw situatie daar om vraagt. Kunt u wel wat extra hulp gebruiken tijdens het verhuizen van uw bedrijf in Noord-Holland? Met de inpakservice van Wiggelaar, krijgt u hulp bij het inpakken van de inboedel. Voor hulp bij het (de)monteren van uw meubelen, biedt de (de)montageservice uitkomst.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews