Home » Bedrijfsverhuizing Zaandam

Uw bedrijfsverhuizing Zaandam

Bij een bedrijfsverhuizing komt veel kijken. Om alles in goede banen te leiden, kunt u wel wat hulp gebruiken. Het is handig een ervaren verhuisbedrijf in te schakelen, die u kan adviseren bij het plannen van de verhuizing. Voor uw bedrijfsverhuizing in of naar Zaandam, is Verhuisbedrijf Wiggelaar u graag van dienst. Met 125 jaar ervaring en kennis, helpen zij u graag de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Hulp bij het organiseren van uw bedrijfsverhuizing

Bij het regelen van de verhuizing van uw bedrijf in of naar Zaandam, moet u aan een hoop denken. Verhuisbedrijf Wiggelaar neemt u graag een groot deel van de organisatie uit handen. Door alles voor u te regelen, kunt u zich bezig houden met andere zaken. Verhuizen met Wiggelaar betekent onder andere dat de nodige vergunningen voor u geregeld worden en dat uw inboedel tijdens de verhuizing standaard verzekerd is.
Offerte aanvragen

Daarom Wiggelaar

Met 125 jaar ervaring, heeft Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen van uw bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Wiggelaar kan uw bedrijfsverhuizing zorgvuldig voor u regelen, zodat u zich bezig kunt houden met ander zaken. Zo plant Wiggelaar uw bedrijfsverhuizing en regelen we de vergunningen die nodig zijn bij de verhuizing. Tijdens het verhuizen zelf, zijn uw spullen standaard verzekerd.
  • 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizer
  • Deskundige verhuizer
  • Persoonlijke service
  • Goede reviews
  • Van A tot Z geregeld

Bel mij terug

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

VERHUIZERS

Met 125 jaar ervaring is Wiggelaar u en uw bedrijf graag professioneel van dienst.

VERHUISDOZEN

Voor uw bedrijfsverhuizing kunt u gratis gebruik maken van onze verhuisdozen, schilderijkoffers en andere materialen.

VERHUISLIFTEN

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw bedrijfspand.

INBOEDELOPSLAG

Wij beschikken over een grote en moderne opslagruimte in de Houthaven in Amsterdam-West.

VERHUISWAGEN

Wij hebben een heel wagenpark aan verhuiswagens dus altijd wel een verhuiswagen die perfect past bij uw bedrijfsverhuizing.

MONTAGE SERVICE

Met de (de)montageservice van Wiggelaar helpen onze verhuizers u met het (de)monteren van uw kantoormeubilair.

Bedrijfsverhuizing?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag aan

Neem contact met mij op

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 020 420 5000. Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
[contact-form-7 id=”16277″]

Uw verhuizing van A tot Z geregeld

Verhuisbedrijf Wiggelaar staat voor vlug, veilig en vakkundig verhuizen. Wij werken met ervaren verhuizers en het beste materiaal, waardoor uw verhuizing stukken gemakkelijker zal verlopen. En u hoeft nergens meer aan te denken. Want tijdens de verhuizing maakt u kosteloos gebruik van onze verhuisdozen, schilderijkoffers en andere materialen. En indien nodig, is ook het gebruik van een verhuislift bij uw bedrijfsverhuizing in of naar Zaandam inbegrepen. Heeft u hulp nodig bij het inpakken of (de)monteren van het kantoormeubilair? De inpakservice en (de)montageservice van Wiggelaar bieden u die mogelijkheid.

Uw verhuizing professioneel geregeld

Wij verhuizen dan met de modernste gereedschappen. Ook voor uw bibliotheek-,archief- en voorraadverhuizingen zorgen wij voor de perfecte oplossing.

Al uw verhuismiddelen inbegrepen

Met Wiggelaar bent u verzekerd van kwaliteit tijdens uw verhuizing. U kunt gratis gebruik maken van onze verhuisdozen, schilderijkoffers en andere materialen. Indien nodig is ook een verhuislift bij de verhuizing inbegrepen. Hiermee vervoert u gemakkelijker de zware spullen op verschillende etages.

Reviews via klantenvertellen.nl

Voor betrouwbare beoordelingen

Bekijk hier de reviews