Bedrijven

Verhuizing bedrijf

Bij een verhuizing van het bedrijf komt een hoop kijken. Vooruit kijken en plannen is hierbij van groot belang. Met 125 jaar ervaring is Wiggelaar u en uw bedrijf graag professioneel van dienst. Met complete begeleiding tijdens het gehele verhuis-traject, zal uw verhuizing soepel en probleemloos verlopen.

Verhuisofferte verhuizen bedrijf

U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen binnen 24 uur (van maandag tot en met vrijdag) contact met u op.

Omdat iedere verhuizing anders is komen wij graag een keer vrijblijvend bij u langs voor advies. Aan de hand van uw specifieke wensen en behoeften, maken wij een passende offerte voor u.


U kunt ons voor meer informatie ook telefonisch bereiken op werkdagen van 08:00 tot 16:30 uur op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vul uw naam in.
Vul uw naam in.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vul een geldig email adres in.
Uw nieuwe adres gegevens:
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Schijf hier uw bericht

Van A tot Z geregeld


Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw verhuizing uit handen. Verhuizen met Wiggelaar betekent alles geregeld. Wij maken voorafgaand aan de verhuizing een schema en draaiboek voor u. Daarnaast zal er een inventarislijst opgesteld worden. Indien nodig regelen wij ook de parkeerontheffingen die nodig zijn tijdens de verhuizing.
Verhuis Service en Informatie
<h4>Montageservice</h4>
<p>Wij begrijpen dat u als ondernemer het te druk heeft om u bezig te houden met het voorbereidende werk voor uw verhuizing. Wiggelaar biedt een extra montageservice. Hiermee kunt u het (de)monteren van uw kantoormeubilair aan onze gediplomeerde verhuizers over laten.</p>
<h4>Uw verhuizing professioneel geregeld</h4>
<p>Wij verhuizen dan met de modernste gereedschappen. Ook voor uw bibliotheek-,archief- en voorraadverhuizingen zorgen wij voor de perfecte oplossing.</p>
<h4>Al uw verhuismiddelen inbegrepen</h4>
<p>Met Wiggelaar bent u verzekerd van kwaliteit tijdens uw verhuizing. U kunt gratis gebruik maken van onze <a title="verhuisdozen" href="/verhuisdozen/">verhuisdozen</a>, schilderijkoffers en andere materialen. Indien nodig is ook een verhuislift bij de verhuizing inbegrepen. Hiermee vervoert u gemakkelijker de zware spullen op verschillende etages.<br />

Geen aanvraag verhuisverzekering of ontheffing

Het is niet mogelijk om voor een goedkope verhuizing een verzekering voor u af te sluiten. Indien gewenst, regelt u de verhuisverzekering zelf. Regelt Wiggelaar de gehele verhuizing voor u, dan kunnen wij een Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers aanvragen. Zo bent u verzekerd voor een schadebedrag tot € 100.000. De kosten voor dit certificaat bedragen € 35.

Tijdelijke Verkeersmaatregelen (parkeerplaatsen afhuren of stremming aanvragen)

In vrijwel geheel Amsterdam moet er voor een verhuizing een tijdelijke verkeersmaatregel worden aangevraagd. Kiest u voor een goedkope verhuizing, dan zal Wiggelaar deze ontheffing niet verzorgen. Of u deze verkeersmaatregel aanvraagt, bepaalt u zelf, maar let op; het is wel raadzaam.

Zeker voor grotere verhuizingen waar laden of lossen langer dan een uur duren. Regelt u geen ontheffing en worden wij gecontroleerd of weggestuurd, dan berekenen we deze extra werktijd door. Kiest u voor een verzorgde verhuizing, dan regelt Wiggelaar de ontheffing(en) wel.

Meer informatie over goedkoop verhuizen

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over deze manier van goedkoop verhuizen? U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 420 5000 of gebruik maken van onze terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Toch liever volledig verzorgd?

Bij Wiggelaar kunt u naast de optie van goedkoop verhuizen ook kiezen voor een volledig verzorgde verhuizing. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan, dan ontvangt u vooraf een offerte geheel op maat, naar aanleiding van uw wensen. Zo kan Wiggelaar alles voor u regelen, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf in/uit te pakken en zelf meubelen te de/monteren. Bel ons gerust voor al uw info.

</p>
<h5>Gerelateerde links</h5>
<p><a title="bedrijfsverhuizing zaandam" href="/bedrijfsverhuizing-zaandam/">Bedrijfsverhuizing Zaandam<br /></a><a title="bedrijfsverhuizing amsterdam" href="/bedrijfsverhuizing-amsterdam/">Bedrijfsverhuizing Amsterdam</a><br /> <a title="Bedrijfsverhuizing amstelveen" href="/bedrijfsverhuizing-amstelveen/">Bedrijfsverhuizing Amstelveen</a><br /> <a title="bedrijfsverhuizing badhoevedorp" href="/bedrijfsverhuizing-badhoevedorp/">Bedrijfsverhuizing Badhoevedorp</a><br /> <a title="Bedrijfsverhuizing Diemen" href="/bedrijfsverhuizing-diemen/">Bedrijfsverhuizing Diemen</a><br /> <a title="Bedrijfsverhuizing Heemstede" href="/bedrijfsverhuizing-heemstede">Bedrijfsverhuizing Heemstede</a><br /> <a title="bedrijfsverhuizing haarlem" href="/bedrijfsverhuizing-haarlem">Bedrijfsverhuizing Haarlem</a><br /> <a title="bedrijfsverhuizing Hoofddorp" href="/bedrijfsverhuizing-hoofddorp/">Bedrijfsverhuizing Hoofddorp</a><br /><a title="Bedrijfsverhuizing Noord Holland" href="/bedrijfsverhuizing-noord-holland/">Bedrijfsverhuizing Noord Holland</a><br /><a title="bedrijfsverhuizing weesp" href="/bedrijfsverhuizing-weesp/">Bedrijfsverhuizing Weesp</a></p>
Werkwijze en Tariefbepaling voor

Waarom Wiggelaar?

De beste verhuizer van Nederland
125 jaar ervaring
Erkende verhuizer
Persoonlijke service
Goede reviews

Klanten waarderen onze met een 8,8!

 

Heeft u een korte vraag en wilt u snel een antwoord? WhatsApp dan met een van onze medewerkers.

Aanvullende diensten

Wij helpen u ook met het verhuren van de volgende diensten voor een betaalbare prijs!
© 2018 Wiggelaar verhuizingen sedert 1883 bv All Rights Reserved. Designed By BlanCom