Blog

aug 28

5 dingen die u niet mag vergeten voor de verhuizing

U moet waarschijnlijk van alles regelen voor uw verhuizing, waardoor u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Geen stress! Wiggelaar zet voor u de vijf belangrijkste zaken op een rij, zodat u rustig achterover kunt leunen.

 1. Energieleverancier
  Niks zo vervelend als in een koud huis zitten. Zorg ervoor dat u voor de verhuizing een nieuwe energieleverancier in de arm hebt genomen!

 2. TV, internet en telefoon
  Het is fijn als u gelijk bereikbaar bent in uw nieuwe huis. Sluit daarom dan ook voor de verhuizing alvast internet en TV af, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft! Het kan een paar dagen duren voordat uw routers binnen zijn, dus doe dit het liefst meer dan een week voor de verhuizing.

 3. Koelkast en vriezer
  Het gaat vaker mis dan u denkt: het plaatsen van een koelkast en een vriezer. Niks zo vervelend als warme melk en warme kaas… Of drie dagen maaltijden afhalen. Wel lekker, maar niet zo gezond. Als er gelijk een koelkast en vriezer aanwezig zijn, scheelt dit veel tijd!

 4. Adreswijzing
  Geef voor uw verhuizing aan bij uw huidige en bij uw nieuwe gemeente dat u gaat verhuizen. Daarnaast zijn er ook nog andere instanties waarbij u dit moet doorgeven: de Belastingdienst, zorgverzekeraar, eventueel de Kamer van Koophandel en onderwijsinstellingen. Daarnaast dient u ook nog bij zaken als abonnementen en lidmaatschappen uw verhuizing door te geven.

 5. Verzekeringen
  Ook uw huidige verzekeringen dient u te wijzigen. Denk hierbij aan een inboedelverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering.

About The Author