Blog

mrt 27

Klant aan het woord: De verhuizing van de piano

PianoMevrouw Van den Hoven van Genderen is van haar vertrouwde plekje in Amsterdam Oud-Zuid naar een nieuwe woning aan de Amsterdamse grachten gegaan. Met hulp van vrienden is het gelukt om het grootste gedeelte van haar inboedel te verhuizen. Echter past haar kostbare piano niet in een normaal bedrijfsbusje. Om nog maar te zwijgen over hoe zij deze geliefde piano, te vinden op de eerste etage, het busje in zou moeten krijgen.
Gelukkig stond verhuisbedrijf Wiggelaar voor haar klaar. Om ons te bedanken heeft mevrouw Van den Hoven van Genderen ons een leuk bericht gestuurd:

“Op een regenachtige en koude dag in februari stond al vroeg in de morgen een verhuiswagen voor de deur. Twee vriendelijke verhuizers gingen direct aan de slag: de verhuislift werd geplaatst en mijn piano kon op die manier gemakkelijk naar beneden worden gehaald. Dat was mijzelf natuurlijk nooit gelukt. De twee mannen bundelden hun krachten samen en zo stond mijn piano als de wiedeweerga in de verhuiswagen. We vertrokken naar mijn nieuwe woning en eenmaal daar aangekomen werd de piano netjes in mijn woonkamer gezet. Voortaan kan ik piano spelen en tegelijkertijd uitkijken over de Amsterdamse grachten, prachtig! Bedankt voor de goede hulp mannen.
(Foto: Mevrouw Van de Hoven van Genderen)

In verband met de privacy van cliënt is de naam in dit verhaal veranderd.

About The Author