Blog

mei 10

Hoe verhuis ik mijn badkamermeubels?

BadkamerHoewel verhuisbedrijf Wiggelaar het verhuisproces een stuk sneller en gemakkelijker maakt, blijft een verhuizing over het algemeen toch wel een aardige klus. Met name het verhuizen van badkamermeubels valt vaak zwaarder dan men van te voren had gedacht. Om maar wat te noemen: wie neemt het demonteren van de badkamerkastjes op zich? En is het eigenlijk wel écht een goed idee om de badkamer mee te nemen? Wiggelaar adviseert!

Badkamer demonteren
Wanneer u gaat verhuizen, is het in sommige gevallen mogelijk om uw badkamer mee te nemen. Hier heeft u echter wel een handige Harry voor nodig: er moet tenslotte van alles gedemonteerd worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de wastafel, badkamerkastjes en de douchecabine? Zelfs uw toilet meenemen behoort tot de mogelijkheden! Als u besluit hiervoor te gaan, is één ding ontzettend belangrijk: draai de hoofdkraan dicht voordat u begint met demonteren. Maar maak u vooral geen zorgen; de professionele verhuizers van Wiggelaar staan voor u klaar, zij helpen u graag met het vakkundig demonteren van uw badkamer!

De badkamer blijft thuis
Helaas is het niet altijd mogelijk om uw badkamer mee te nemen naar uw nieuwe huis. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u een huis huurt; de badkamer is dan van de huurder. Maar ook wanneer u een huis heeft gekocht is het niet vanzelfsprekend dat de badkamer mee kan naar een volgend huis; wellicht heeft u met de koper afgesproken dat deze de badkamer te allen tijden mag houden. En last but not least: het formaat van uw nieuwe badkamer. Past uw oude douchecabine, wastafel, bad(kraan) en/of toilet überhaupt wel in uw nieuwe huis?

About The Author