Blog

jul 03

Met het bedrijf verhuizen binnen Amsterdam

WiggelaarU heeft er even op moeten wachten, maar vandaag is de dag dan toch eindelijk daar: u verhuisd met uw bedrijf naar een nieuwe locatie binnen Amsterdam. Groter, beter bereikbaar en misschien ook wel een stuk efficiënter ingedeeld… Wat de reden van de verhuizing binnen Amsterdam ook mag zijn, de professionele verhuizers van Wiggelaar staan voor u klaar. Indien gewenst mét verhuiswagen, -lift en -dozen!

Alles uit handen
Met ruim 125 jaar ervaring is verhuisbedrijf Wiggelaar ongetwijfeld een goede helpende hand. Terwijl de kasten, stoelen en bureaus vakkundig uit elkaar worden gehaald, werkt u op een andere, rustige plek ongestoord verder. Zo houdt iedereen zich bezig met dat waar ieders krachten liggen. Van het demonteren van het meubilair en het netjes volladen van de verhuiswagen tot het inrichten van de nieuwe werkplek; de enthousiaste verhuizers van erkend verhuisbedrijf Wiggelaar nemen indien gewenst alles van u uit handen.

Meer dan alleen het sjouwwerk
Natuurlijk bestaat een groot deel van het direct zichtbare werk van Wiggelaar uit klussen, monteren en sjouwen. Maar Wiggelaar is meer dan dat. Wanneer u uw bedrijfsverhuizing binnen Amsterdam door ons laat regelen, krijgt u waar voor uw geld. Los van de praktische dingen zoals het meenemen van verhuisdozen, schilderijkoffers en een eventuele verhuislift, regelt Wiggelaar ook de benodigde ontheffingen. Denk bijvoorbeeld aan een parkeerontheffing; hiermee heeft u wat betreft het parkeren bij de nieuwe locatie veel meer vrijheid, wel zo handig!

Verzekeren
Hoewel de kans klein is dat er iets fout gaat, is het altijd verstandig om u te laten verzekeren. Mag Wiggelaar de volledige bedrijfsverhuizing voor u regelen, dan vragen wij een Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers voor u aan. Dit is een uitgebreide verhuisverzekering waarmee uw inboedel wordt verzekerd tot een bedrag van 100.000 euro. Daarnaast zorgt dit certificaat er ook voor dat u bij problemen altijd een nieuwe erkende verhuizer toegewezen krijgt (verhuisgarantie) en ook profiteert u van een aanbetalingsgarantie. Lees alles over het Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers op de website van de Erkende Verhuizers.

About The Author