Blog

apr 28

Bedrijfsverhuizing: met deze partijen krijg je te maken!

Verhuiswagen WiggelaarOm het algehele verhuisproces van de bedrijfsverhuizing zo snel mogelijk te laten verlopen, is het verstandig om je van te voren in alle betrokken partijen te verdiepen. Omdat Wiggelaar als geen ander begrijpt dat je hier tijdens het verhuizen eigenlijk helemaal geen zin en/of tijd voor hebt, hebben wij een aantal belangrijke betrokkenen alvast voor je op een rijtje gezet: leveranciers, medewerkers en klanten, stoffeerders en monteurs én de schoonmakers.

Leveranciers: in de breedste zin van het woord
Eén partij die je in ieder geval betrokken moet houden bij de bedrijfsverhuizing zijn je leveranciers. En dan bedoelen we niet alleen de leveranciers van de items, eetwaren of andere goederen die je via je bedrijf verkoopt, maar ook zeker de leveranciers van de nieuwe bureau’s, printers, beamers et cetera. Zorg ervoor dat zij al deze spullen direct bij het nieuwe pand afleveren en dat dit alles niet naar de oude locatie wordt gebracht, want dan mag je zelf gaan sjouwen…

Al je medewerkers en klanten
Als het goed is zijn je medewerkers de eerste die over de verhuizing horen. Is de nieuwe locatie in een andere stad, dan moet je hen de kans geven hier over na te denken; misschien vinden ze de nieuwe locatie wel te ver. Uiteraard kan je hen tegemoet komen met bijvoorbeeld een reiskostenvergoeding. Vergeet ook zeker niet al je klanten tijdig te informeren!

Stoffeerders en monteurs
Verhuis je naar een volledig nieuw pand dat nog van top tot teen moet worden ingericht, inclusief stoffering? Schakel dan ook tijdig stoffeerders en monteurs in. Terwijl de stoffeerders op locatie aan de slag gaan, beginnen onze monteurs met het demonteren van al het meubilair.

De schoonmaker(s)
Veel bedrijven hebben een schoonmaakbedrijf ingeschakeld. Eens of twee maal per week komen de schoonmaker(s) hun kant op om de boel netjes te houden. Ideaal! Let er echter wel op dat je dit soort partijen niet zomaar op kunt zeggen. Vertrek je over twee maanden naar de nieuwe locatie? Geef dit dan direct bij het schoonmaakbedrijf aan. Al helemaal wanneer je op de nieuwe locatie niet meer met dat betreffende bedrijf verder wilt gaan.

About The Author