Blog

dec 28

Bedrijfsverhuizing? Wiggelaar helpt!

WiggelaarOok bedrijven willen nog wel eens switchen van pand. Bijvoorbeeld vanwege ruimtegebrek of een onhandige locatie. Wat de reden van uw bedrijfsverhuizing ook mag zijn, Wiggelaar helpt u graag. Terwijl wij alle kantoorspullen inpakken, meubels uit elkaar schroeven en de verhuiswagens inladen, werkt u rustig verder.

Tot in de puntjes geregeld
Erkend verhuisbedrijf Wiggelaar zorgt ervoor dat uw bedrijfsverhuizing soepel verloopt. En snel! Van het vooraf opgestelde draaiboek en de uitgebreide inventarislijst tot het sjouwen van meubels en het in- en uitladen van de verhuiswagen; met ruim 125 jaar ervaring bent u voor een bedrijfsverhuizing in of rondom Amsterdam bij Wiggelaar gegarandeerd aan het juiste adres.

Inpakken en monteren
Als u denkt dat het inpakken van alle kantoorspullen veel tijd in beslag neemt, dan heeft u vast nog niet stil gestaan bij het (de)monteren van de bureaus, kasten en overige spullen. Wij begrijpen als geen ander dat u hier als ondernemer geen tijd voor heeft. Het werk gaat immers gewoon door! Vandaar dat Wiggelaar met een extra montageservice is gekomen: hiermee laat u het (de)monteren van uw kantoormeubilair met een gerust hart aan onze gediplomeerde verhuizers over.

Alles inbegrepen!
Bij een bedrijfsverhuizing van Wiggelaar zit werkelijk alles inbegrepen. Denk bijvoorbeeld aan de verhuisdozen en schilderijkoffers, maar ook aan een eventuele verhuislift (handig voor de vierde etage). Regelt Wiggelaar de complete bedrijfsverhuizing voor u, dan kunnen wij een Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers aanvragen. Zo bent u verzekerd voor een schadebedrag tot € 100.000! Ook kunnen wij dan de benodigde ontheffingen voor u regelen, denk bijvoorbeeld aan een parkeerontheffing.

Bedrijfsverhuizing? Met ruim 125 jaar ervaring is verhuisbedrijf Wiggelaar zeker en goede helpende hand!

About The Author