Blog

jan 20

Zakelijk verhuizen door verhuisbedrijf Wiggelaar

Bedrijfsverhuizing AmsterdamEen particuliere verhuizing is met enige structuur en goede afspraken vrij gemakkelijk uit te voeren. Een bedrijfsverhuizing vergt echter iets meer voorbereiding. Maar maakt u zich vooral niet druk: ook hier heeft verhuisbedrijf Wiggelaar al jarenlang ervaring mee!

Het verhuizen van een compleet bedrijf moet verder van te voren gepland worden. Er moet immers rekening gehouden worden met meer spullen en veel meer werknemers, in tegenstelling tot de gemiddeld één tot vijf personen bij een particuliere verhuizing. Om de zakelijke verhuizing goed te laten verlopen stelt verhuisbedrijf Wiggelaar van te voren een schema, draaiboek en inventarislijst op. Daarnaast zullen ook de parkeerontheffingen door ons worden geregeld. Op die manier nemen wij het voorbereidende werk waar mogelijk van u over zodat u en uw collega’s tijdens de verhuisperiode niet worden afgeleid van het werk.

Om het allemaal nog makkelijker voor u te maken biedt verhuisbedrijf Wiggelaar een handige montageservice aan: gediplomeerde verhuizers zullen uw kantoormeubilair (de)monteren. Tijdens de zakelijke verhuizing maken wij gebruik van moderne gereedschappen. Naast de praktische verhuisdozen – die uitermate geschikt zijn voor het vervoeren van bijvoorbeeld kantoorartikelen – hebben wij ook voor uw bibliotheek-, archief- of voorraadverhuizingen de perfecte materialen in huis. Indien nodig kunnen wij ook een verhuislift meebrengen, zo zijn de zware items op etage drie en vier van uw prachtige pand in Amsterdam ook gemakkelijk de verhuiswagen in te krijgen.

Als u ervoor kiest om verhuisbedrijf Wiggelaar de gehele verhuizing uit te laten voeren, zullen wij ook het Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers voor u regelen. Zo bent u verzekerd voor een schadebedrag tot 100.000 euro. Verhuisbedrijf Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw verhuizing uit handen!

About The Author