Blog

nov 03

Betrouwbare opslag in Amsterdam voor al uw goederen

Opslag HouthavenBent u op zoek naar een betrouwbare opslag in Amsterdam? Om goederen waar u momenteel geen ruimte voor heeft, of die u misschien zelfs wel wilt verkopen, op één plek te verzamelen? Neem dan eens een kijkje bij de grote opslagruimte Amsterdam van Wiggelaar. Deze moderne ­opslag ligt in de Houthaven (Amsterdam-West).

Waarom de opslag van Wiggelaar?
Om maar meteen met de deur in huis te vallen: in de opslagruimte Amsterdam van Wiggelaarwordt precies de juiste temperatuur én luchtvochtigheid gecreëerd die nodig is om uw goederen in perfecte staat te houden. Daarnaast is het bij Wiggelaar opslag mogelijk om verschillende producten af te nemen; van een relatief kleine, houten kist (10 m3) tot een enorme stalen zeecontainer van ruim 33 m3. Zo is er voor iedereen wat wils!

Wanneer spullen opslaan?
Ervaring leert dat de reden voor het opslaan van goederen per persoon en situatie verschillend is. Zo kan het soms onduidelijk zijn wat er met een inboedel gebeuren moet, bijvoorbeeld wanneer iemand is komen te overlijden. Een goederenopslag zoals die in de Amsterdamse Houthaven biedt dan uitkomst. Ook zijn er veel mensen die in verband met een verbouwing hun spullen opslaan in Amsterdam, of in een zogenoemde tussenwoning zitten en even wat minder ruimte hebben. Wat de reden ook mag zijn, bij Wiggelaar is iedereen welkom!

Kostenplaatje
Het is goed om te weten dat u bij de opslag van Wiggelaar minimaal 5 m3 moet afnemen. Dit kunt u op verschillende manieren doen:

  • Voor losse opslag betaalt u € 0.36 per dag per 1 m3.
  • Opslag in houtenkisten van 10 m3 bedraagt € 2,70 per dag.
  • Grote zeecontainer (33 m3) kost 7,50 per dag.

Tip: wegens de uitbreiding van de opslagruimte, hanteert Wiggelaar momenteel zeer gunstige tarieven voor het ophalen én retour brengen van uw goederen! Dus, bent u nog op zoek naar een betrouwbare en professionele goederenopslag in Amsterdam? Neem dan eens een kijkje bij de goederenopslag van erkend verhuisbedrijf Wiggelaar!

About The Author