Blog

nov 22

Ik wil naar het buitenland verhuizen, kan Wiggelaar helpen?

Om maar direct met de deur in huis te vallen: ja, erkend verhuisbedrijf Wiggelaar helpt je graag bij een verhuizing naar het buitenland. Sterker nog: dit hebben we al meerdere keren mogen doen! Naar een ander land verhuizen brengt niet alleen veel voorpret met zich mee, maar ook een handje vol stress. Want hoe krijg je alle spullen nou toch die grens over? Dankzij Wiggelaar sta je er niet alleen voor.

Verhuizen binnen Europa
Frankrijk, Zwitserland, België, Griekenland… Waar de ‘reis’ ook heen gaat, Wiggelaar gaat graag met je mee. En dat is fijn, want samen met een erkend verhuisbedrijf verhuizen maakt het verhuizen naar het buitenland een stuk makkelijker. Samen met verschillende partners regelen wij voor het vervoer van de hele inboedel. Verhuisdozen, schilderijkoffers, verhuiswagens… Net als bij de verhuizingen in en rondom Amsterdam, zijn al onze diensten ook bij verhuizingen over de grens toepasbaar.

Naar een ander continent
In het motto van ‘als je het doet, doe je het goed’, staat Wiggelaar ook paraat als het gaat om een intercontinentale verhuizing. Bijvoorbeeld naar Puerto Rico, Los Angeles, Thailand of India. In al deze gevallen wordt de inboedel per luchtvracht of in zeecontainers vervoerd. Welke van de twee het ook wordt; je kan je vast wel voorstellen dat dit een hobbelige rit gaat worden. Vandaar dat wij je ook helpen met het professioneel inpakken van alle spullen. Jouw meubilair is bij ons in goede handen.

Geen ruimte meer?
Heb je op de nieuwe bestemming een kleiner huis? Of gaan jullie alvast die kant op, terwijl het nieuwe huis nog volop in de bouw zit? Geen paniek! Sla (een deel van) de meubels en andere spullen op in onze opslag in de Amsterdamse Houthaven en haal deze weer op wanneer het jou uitkomt.

Dus, verhuis je binnenkort naar het buitenland en zoek je nog een betrouwbare partner voor het vervoeren – en eventueel opslaan – van jouw meubilair? Neem contact met ons op en we praten verder.

About The Author