Blog

sep 28

De internationale verhuizers van Wiggelaar: op naar het buitenland!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHoewel de meeste van onze verhuisopdrachten zich in Amsterdam bevinden, komt het ook wel eens voor dat we de grens over moeten. Bijvoorbeeld wanneer een oude meneer in het zuiden van Spanje van zijn pensioen wil genieten. Oók voor verhuizingen naar het buitenland bent u bij Wiggelaar aan het juiste adres; onze internationale verhuizers helpen u graag.

De grens over
Verhuizen van Amsterdam Oost naar Amsterdam Zuid is al een hele opgave; denk aan smalle straten, piano’s op de 3e verdieping en het regelen van een parkeerontheffing. Wanneer u echter besluit om de grens over te gaan, kiest u voor een nóg ingewikkelder proces. Gelukkig kunnen onze internationale verhuizers u hierbij helpen. En één ding is zeker: met de hulp van een erkend verhuisbedrijf als Wiggelaar verloopt uw verhuizing naar het buitenland gesmeerd.

De mogelijkheden
Richting Frankrijk, Spanje of Italië? Wij verzorgen het vervoer van uw huidige woning naar de nieuwe bestemming. Ook wanneer u vertrekt naar een compleet ander continent, en dus de zee over moet, kunnen wij dit voor u in goede banen leiden. Samen met diverse partners zorgen de internationale verhuizers van Wiggelaar ervoor dat uw inboedel veilig bij uw nieuwe paleisje aankomt.

Samenwerking
Zoals gezegd werkt Wiggelaar samen met verschillende partners. Het doel? De best mogelijke ervaring voor onze klanten creëren! Deze samenwerkingen zijn hard nodig, want een verhuizing buiten de Nederlandse landgrenzen brengt nou eenmaal heel wat werk met zich mee. En maak u vooral niet druk: óók onze partners hebben al jaren ervaring met het professioneel vervoeren van meubilair!

About The Author