Blog

okt 28

De kosten van een verhuizing in of naar Amsterdam

Schermafbeelding 2016-10-28 om 07.19.50Wanneer u besluit om met de hulp van Wiggelaar in of naar het bruisende Amsterdam te verhuizen, vraagt u zich waarschijnlijk ook direct af wat de kosten hiervan zijn. Goed nieuws: erkend verhuisbedrijf Wiggelaar hanteert lage prijzen! Zélfs wanneer u ook een verhuiswagen, verhuislift en een compleet verhuisteam nodig heeft.

Bij de verhuizing inbegrepen
Kies voor een goedkope verhuizing met Wiggelaar en wij komen u direct tegemoet: onze verhuiswagens gaan namelijk áltijd inclusief essentiële verhuisbenodigdheden de weg op. Denk aan verhuisdekens, schilderijkoffers, garderobeboxen en meubeldolly’s. Dat brengt de kosten van uw verhuizing in of naar Amsterdam direct al flink naar beneden; u hoeft deze spullen immers niet zelf meer aan te schaffen.

Wat doet u en wat doet Wiggelaar?
Om zo min mogelijk geld kwijt te zijn aan uw verhuizing in of naar Amsterdam, is het verstandig om van te voren te bepalen wat u zelf kunt doen en waar u Wiggelaar voor nodig heeft. Kies er bijvoorbeeld voor om de ervaren verhuizers van Wiggelaar aan te vullen met eigen krachten; denk aan vrienden, familie of kennissen. Dat spaart u weer in de kosten wat betreft verhuizers. Hetzelfde geldt voor de verpakkingsmaterialen; kiest u voor de verhuisdozen van Wiggelaar, of verzamelt u koffers en tassen uit uw omgeving?

Concreet
Wat de kosten van uw verhuizing in of naar Amsterdam nu concreet zullen zijn? Daarvoor verwijzen wij u door naar deze pagina. Om u een beeld te geven voor een grote verhuizing: voor twee professionele erhuizers én een grote verhuiswagen (50 m3) betaalt u € 244 per twee uur. Ieder kwartier extra kost u € 30,50.

Kleine verhuzing
Kiest u voor hetzelfde aantal verhuizers, maar dan met een kleine verhuiswagen (20 m3)? Dan betaalt u € 224 euro per uur en voor ieder kwartier extra € 28. Uiteraard zijn er op onze site ook prijsindicaties te vinden met minder of meer verhuizers én met de eventuele aanvulling van een verhuislift.

Goedkope verhuizing in of naar Amsterdam? Verhuisbedrijf Wiggelaar is u graag van dienst!

About The Author