Blog

nov 10

De voordelen van een verhuiswagen

Verhuiswagen WiggelaarAntieke en breekbare spullen, zoals het eerder genoemde servies van tante Corrie, moeten natuurlijk veilig vervoerd worden naar uw nieuwe woning. Kleine items zijn wellicht nog goed in te wikkelen met beschermende folie, maar hoe pakt u het bijvoorbeeld aan met die grote spiegel boven de openhaard? Een hoopje dekens of berg kussens biedt in dat geval geen garantie. Het juiste vervoersmiddel kan al heel wat ellende besparen en daarom kunt u bij verhuisbedrijf Wiggelaar een veilige verhuiswagen huren.

Een verhuiswagen beschermt niet alleen, maar scheelt daarnaast ook behoorlijk in de aantal uren die u besteed aan het heen en weer vervoeren van uw spullen. Wanneer u een verhuiswagen inschakelt, kunt u in één keer veel spullen mee nemen. Meer dan wanneer u er voor kiest om alles te vervoeren in uw geliefde, maar o-zo-kleine, Citroen C3.

Het is voor Wiggelaar niet mogelijk om een verzekering voor uw spullen te regelen wanneer u samen met hen de verhuizing verzorgt. Echter is een verzekering in de meeste gevallen wel aan te raden, met name wanneer u kostbare spullen vervoerd waar u veel waarde aan hecht. Wat zal tante Corrie er wel niet van denken als haar spullen gebroken aankomen omdat deze onbeschermd in de kofferbak van de auto zijn vervoerd? Gelukkig is het via Wiggelaar ook mogelijk om wél een verzekering te krijgen, maar dan moet u wel het verhuisbedrijf zich over de volledige verhuizing laten ontfermen. Wiggelaar kan in dat geval een Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers aanvragen waarmee u voor 100.000,- verzekerd bent. Zeker dus de moeite waard!

About The Author