Blog

feb 02

Voordelen van de Erkende Verhuizer

Erkende verhuizerEen kast die u onverhoopt de deur niet meer uit krijgt, de veel te zware bank die u maar niet van zijn plek krijgt of de piano die – dankzij het “toch niet zo stevige”-touw van de onderbuurman – pardoes naar beneden klettert.. Allerlei scenario’s waar u tijdens een verhuizing niet over na wilt denken.
Bij Verhuisbedrijf Wiggelaar verloopt uw verhuisdag zonder complicaties of onverwachte obstakels. Wij zijn een Erkende Verhuizer wat inhoudt dat wij voldoen aan diverse opgelegde eisen met betrekking tot de kwaliteit, het milieu en de veiligheid. Met een erkend verhuisbedrijf, kunt u met een gerust hart verhuizen.

De voordelen op een rijtje
Het verhuizen met een erkende verhuizer garandeert u van de kwaliteit en zekerheid waar u naar op zoek bent. Wiggelaar regelt voor u een zorgeloze verhuisdag, een vakkundig en professioneel verhuisteam en een volledig verzekerde inboedel. Uw kostbare spullen zijn zo in veilige handen en daarnaast scheelt het inzetten van een verhuisteam u ook behoorlijk wat tijd en energie!

Duidelijke afspraken
Wanneer u verhuist met een erkend verhuisbedrijf worden er duidelijke en concrete afspraken gemaakt, die zwart op wit staan. Zo krijgt u bijvoorbeeld garantie op uw aanbetaling en kunt u volledig naar uw wensen verhuizen. Als kers op de taart biedt verhuisbedrijf Wiggelaar u ook nog een uitgebreide verhuisgarantie. Verhuizen met een erkend verhuisbedrijf zoals Wiggelaar, neemt veel voordelen met zich mee. Wilt u weten wat Wiggelaar voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

About The Author