Blog

mrt 10

Goedkoop verhuizen in Amsterdam?

AmsterdamWe hebben het al vaker gezegd: wonen in Amsterdam is geweldig! Het is daarom dan ook zeker niet vreemd dat veel mensen zich maar wat graag in deze stad willen vestigen. Bent u dit ook van plan? Vraag erkend verhuisbedrijf Wiggelaar dan om hulp en u bent verzekerd van een zorgeloze, snelle én goedkope verhuizing!

Eigen krachten
Tijdens een verhuizing wordt vaak al snel aan vrienden, familie en kennissen hulp gevraagd. Wie heeft er tijd (en zin) om een dagje te sjouwen, klussen en op te ruimen? Grote kans dat u in no time een stuk of 10 extra handjes om u heen heeft. En juist dát maakt uw verhuizing al een stuk goedkoper. Zo bent u namelijk niet volledig afhankelijk van de ervaren verhuizers van Wiggelaar, maar vult u uw eigen ‘team’ aan met slechts een paar professionals. Dat scheelt geld!

De voorbereiding
De verhuizers van Wiggelaar helpen u uiteraard graag met het inpakken van dozen en met het (de)monteren van meubilair. U kunt er echter ook voor kiezen om dit zelf te doen. Op die manier bespaart u flink wat geld, de verhuizers hoeven immers pas te helpen wanneer alle spullen de verhuiswagen in kunnen.

Veel inbegrepen!
Wanneer u kiest voor de ‘goedkope verhuizing’ van Wiggelaar en u alleen beroep doet op de verhuiswagen en een paar verhuizers, profiteert u van een aantal fijne bijkomstigheden. Zo zijn de verhuiswagens van Wiggelaar altijd voorzien van essentiële verhuisbenodigdheden. Denk maar aan verhuisdekens, schilderijkoffers, garderobeboxen en verhuisdozen!

Prijzen
De prijzen van zo’n goedkope verhuizing zijn als vanzelfsprekend zeer voordelig, maar liggen wel enigszins uit elkaar. Wat u uiteindelijk moet betalen, hangt af van het type verhuiswagen dat u huurt en de hoeveelheid extra mankracht. Een voorbeeld: een grote verhuiswagen (50 m3) en twee verhuizers, kosten samen 80 euro per uur, de minimum afname is twee uur en per extra kwartier betaalt u 20 euro bij. Heeft u genoeg aan een vrachtwagen van 20 m3 en één verhuizer? Dan bent u 70 euro per uur kwijt en betaalt u voor ieder kwartier dat erbij komt 17,50 euro extra. Bekijk alle prijzen online!

About The Author