Blog

nov 25

Het gemak van verhuisdozen

FragileWeten wat u meeneemt is één ding, met welk vervoersmiddel u deze spullen gaat vervoeren is het volgende. Maar ook daar blijft het niet bij. De derde stap is het regelen van dozen. Want u kunt uw breekbare borden, prachtige glazen en gezellige schilderijtjes natuurlijk niet “zomaar” achterin de auto gooien. Een verhuisdoos biedt bescherming en is daarnaast ook nog eens een handig verpakmiddel waarmee u uw spullen alvast kunt voorsorteren, zodat u eenmaal in uw nieuwe stulpje alles snel op z’n plek hebt staan. Om u daarmee te helpen biedt verhuisbedrijf Wiggelaar diverse verhuisdozen aan van zeer goede kwaliteit.

Wanneer u met de hulp van Wiggelaar gaat verhuizen, kunt u kiezen uit verschillende dozen en ander verhuismateriaal. Naast de algemeen bekende verhuisdozen, beschikken wij ook over praktische garderobeboxen en schilderijkoffers. Zo kunt u al uw items van een passende en veilige bescherming voorzien. Als u ervoor kiest om met ons op offertebasis te gaan verhuizen, dan zitten alle bovengenoemde dozen bij de prijs inbegrepen. U hoeft dan enkel nog bij de levering het statiegeld te betalen, deze krijgt u bij het ophalen van de verhuisdozen direct weer terug. Op die manier zorgt Wiggelaar verhuizingen ervoor dat u zich niet meer druk hoeft te maken over hoe u uw spullen gaat verpakken. Zo blijft er meer tijd over voor de échte belangrijke zaken, want neemt u die kostbare – maar eigenlijk helemaal niet zo mooie –lamp van uw tante nou wel of niet mee naar het nieuwe huis?

Ook wanneer u ervoor kiest om de verhuizing geheel zelf uit te voeren, kunt u bij Wiggelaar verhuisdozen aanvragen. Zo bent u in ieder geval verzekerd van een goede kwaliteit. Omdat de aanschaf van verhuisdozen vaak best prijzig kan uitvallen, hebben wij besloten dat u ze bij ons ook kunt huren. De verhuisdozen beschikken over handgrepen die het u allemaal nog een stukje gemakkelijker maken. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de dozen te kopen. Dit heeft als voordeel dat u na de verhuizing op uw gemak kunt gaan uitpakken, zonder te hoeven stressen wanneer de datum waarop de dozen weer opgehaald worden nadert. Ook kunt u de verhuisdozen gebruiken als handige opslagplaats; een goede oplossing voor wanneer u bijvoorbeeld nog geen geschikt – of verstopt? – plekje hebt gevonden voor die kostbare lamp van daarnet.

About The Author