Blog

aug 01

Alle ins en outs van een verhuizing regelen: zo doet u dat!

Een verhuizing regelen: er komt veel bij kijken. Het inpakken van verhuisdozen, zorgen dat alles goed van A naar B komt en nog veel meer. Maar hoe zorgt u er nou voor dat alles goed geregeld wordt?

Plannen voor overzicht

Maak een goede planning waarin u alles opschrijft wat er geregeld moet worden voor de verhuizing. Wanneer moeten de dozen worden ingepakt? Wat moet waar? Wanneer doe ik dit? Zorg ervoor dat alle klussen opgeschreven worden en dan kan het pakken beginnen!

Regelen wat nodig is

Nadat de planning af is heeft u een goed overzicht van wat er gedaan moet worden. Nu kunt u aan de slag met het regelen van uw verhuizing. Gaat u een verhuisbedrijf inschakelen? Heeft u hulp van vrienden en familie nodig? Zorg dat dit ruim van tevoren wordt gepland, zodat u zelf rust heeft en zodat alles op tijd af is.

Het stallen van spullen

Soms kunt u niet direct in de nieuwe woning terecht. Het is daarom handig om ervoor te zorgen dat u uw inboedel tijdelijk ergens kunt opslaan. Hiervoor kunt u ook terecht bij Wiggelaar!

Als u het echt even niet meer weet…

Mocht u door de bomen het bos niet meer zien, dan kunt u altijd de checklist downloaden of vrijblijvend contact opnemen met Wiggelaar. Wij adviseren u graag met alle zaken rondom uw verhuizing!

About The Author