Blog

dec 27

Kantoorverhuizing Amsterdam: Wiggelaar regelt het!

Een kantoorverhuizing kan stressvol zijn. We zeggen bewust kán, want het hoeft zeker geen slapeloze nachten op te leveren. Een degelijke voorbereiding en de juiste hulpkrachten doen vaak al wonderen. En: indien gewenst werk je zelf gewoon door terwijl de verhuizers van Wiggelaar al het werk doen! Meubilair demonteren, zware dozen sjouwen, verhuiswagen inruimen… Wiggelaar staat voor je klaar.

Kantoorverhuizing op maat
Ieder kantoor is anders. Hetzelfde geldt voor de wens van werkgever (én -nemer). De één wil heel graag een handje meehelpen, de ander werkt het liefst ongestoord verder. Het ene kantoorpand bevindt zich op 3 hoog, terwijl het andere slechts een kleine 40 m2 groot is en geen verdiepingen heeft. Al die verschillen eisen een persoonlijke aanpak.

 

En laat dat nou nèt de specialiteit van erkend verhuisbedrijf Wiggelaar zijn. Wij komen graag, vóórdat we een offerte maken, bij het desbetreffende bedrijf langs, zodat we een kantoorverhuizing op maat kunnen realiseren.

Handig: onze montageservice!
Ondernemers hebben het vaak druk. ‘Even een weekje verhuizen’ zit er dan simpelweg niet in. Wiggelaar begrijpt dit als geen ander. Vandaar dat wij de kantoorverhuizing volledig kunnen overnemen. Inclusief het (de)monteren van al het kantoormeubilair!

Kies je voor deze service, dan nemen de gediplomeerde verhuizers van Wiggelaar werkelijk álles van je over. En natuurlijk zetten we de bureaustoelen, kasten en vergadertafels op de nieuwe locatie ook weer in elkaar!

Alles in huis
Los van onze jarenlange ervaring (lees: meer dan 125 jaar!), onze professionele werkwijze en vakkundige aanpak, hebben we ook alle benodigde materialen in huis. Een kantoorverhuizing regelen we dan ook altijd van A tot Z. Werknemers hoeven geen verhuisdozen, -liften, schilderijkoffers of andere spullen te verzorgen.

Het moge duidelijk zijn: voor een volledig verzorgde kantoorverhuizing, ben je bij Wiggelaar aan het juiste adres! Maar uiteraard is het ook mogelijk om onze professionele verhuizers een handje te helpen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

About The Author