Blog

jul 29

Kantoorverhuizing? Wiggelaar helpt!

Office2Ook voor kantoorverhuizingen bent u bij Wiggelaar aan het juiste adres. Sterker nog: wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van bedrijven. Een kantoorverhuizing wordt vaak overschat. Plannen, vooruit kijken… Het is een behoorlijke klus! Gelukkig kunt u vertrouwen op de 125 jaar lange ervaring van erkend verhuisbedrijf Wiggelaar.

Een kantoorverhuizing: van A tot Z
Wanneer het kantoor gaat verhuizen wilt u hier, als werkgever/nemer, zo min mogelijk van merken. Het werk gaat tenslotte gewoon door! Verhuisbedrijf Wiggelaar begrijpt dat maar al te goed en daarom nemen wij de kantoorverhuizing graag compleet van u over. Dus óók al het voorbereidende werk! Schema’s, draaiboeken, inventarislijsten, parkeerontheffingen… Zelfs het demonteren van uw kantoormeubilair kunt u met een gerust hart over laten aan onze professionele verhuizers.

Kwaliteit voorop
Wiggelaar streeft ernaar om de beste kwaliteit te leveren. Om dit te realiseren maken wij gebruik van de modernste gereedschappen. Ook kunt u gedurende de kantoorverhuizing gratis gebruik maken van onze verhuisdozen, schilderijkoffers en andere materialen. Zelfs een verhuislift is bij de verhuizing aanwezig!

Garantiecertificaat
Wanneer u besluit de complete kantoorverhuizing aan Wiggelaar over te laten, kunnen wij een Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers aanvragen. Met dit certificaat bent u verzekerd voor een schadebedrag tot 100.000,- euro. Vindt de kantoorverhuizing plaats in Amsterdam? Dan kunnen wij ook een tijdelijke verkeersmaatregel voor u aanvragen. Denk bijvoorbeeld aan een parkeerontheffing.

 

About The Author