Blog

jun 09

Verhuizen naar Amsterdam: wat zijn de kosten?

wiggelaar7Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: de kosten van uw verhuizing naar Amsterdam heeft u volledig in eigen hand. Al helemaal wat betreft de diensten van Wiggelaar; gaat u bijvoorbeeld voor één of twee behulpzame verhuizers, heeft u een kleine of een grote verhuiswagen nodig en wilt u dit alles voor slechts een paar uurtjes inhuren of voor een hele dag? Stuk voor stuk keuzes waarover u de regie houdt. Amsterdam, here we come!

Goedkoop verhuizen naar Amsterdam
Voor een goedkope verhuizing naar (of binnen) Amsterdam, bent u bij erkend verhuisbedrijf Wiggelaar aan het juiste adres. Wij maken het namelijk mogelijk om samen met ons de verhuizing te verzorgen. Zo hoeft u het niet alleen te doen, maar bent u wél overal bij en houdt u de controle. Besluit u om met onze verhuizers en andere diensten in zee te gaan, dan zijn er een aantal keuzes die u moet maken:

  • Hoeveel verhuizers heeft u nodig?
  • Hoeveel uur heeft u de verhuizers en verhuiswagen nodig?
  • Wilt u een grote (50 m3) of een kleine verhuiswagen (20 m3) huren?
  • Ook zeker niet onbelangrijk: heeft u een praktische verhuislift nodig?

Wat u kunt verwachten
Wat betreft het kostenplaatje zijn wij zeer transparant. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u van tevoren hoeveel de verhuizing naar/in Amsterdam u gaat kosten. Een voorbeeld: u huurt een grote verhuiswagen en één verhuizer in voor twee uur, dit kost u € 168. Heeft u meer mankracht nodig? Voor dezelfde verhuiswagen en twee of drie verhuizers, betaalt u voor twee uur slechts € 256 of € 344! Natuurlijk scheelt een kleinere verhuiswagen in de prijs; inclusief twee verhuizers bent u hier € 236 voor kwijt. Een volledig overzicht van alle mogelijke kosten vindt u op onze website. Let op: u dient minimaal 2 uur af te nemen!

Benieuwd hoeveel uw goedkope verhuizing naar/in Amsterdam zal kosten? Vraag direct online een reservering aan voor de verhuiswagen, verhuizers en eventuele verhuislift. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op!

About The Author