Blog

mei 30

De leukste interieurwinkels in Amsterdam!

Interior2Of u nu binnenkort gaat verhuizen of net de eerste paar nachten in uw nieuwe stulpje achter de rug heeft; de kans is groot dat u nog veel moet regelen. Van het opslaan (of ophalen) van uw meubels en het leren kennen van de buren, tot het in- of uitpakken van de vele verhuisdozen. Voor veel mensen zorgen deze taken voor de nodige stress en juist daarom heeft Wiggelaar een andere leuke activiteit onderzocht: nieuw interieur shoppen in Amsterdam! Want in welke interieurwinkels doet u dat het beste?

Voor iedereen wat wils
Amsterdam is niet voor niets dé modestad van het land; los van de vele kledingwinkels, zijn er hier ook talloze interieurwinkels te vinden. In iedere Amsterdamse buurt komt u wel een unieke winkel tegen met bijzondere tafels, stoelen en banken. ‘We’ staan dan ook niet alleen bekend als de modestad van het land, maar óók als één van de beste designsteden van heel Europa! Kleine kans dat u hier uw slag niet kunt slaan!

Een paar voorbeelden…
Aan de Utrechtsestraat wandelt u zo de interieur- en accessoirewinkel Zenza binnen. Naast de enorme collectie lampen (deels afkomstig uit Egypte!), vindt u hier ook mooie kleden, kussens en kandelaren. Een ideale winkel wanneer u nog wat aankleding zoekt voor uw nieuwe woning. Wilt u het nieuwste van het nieuwste? Bezoek dan Villa ArenA op de Arena Boulevard; 75.000 m2 met de allernieuwste thema’s en trends op het gebied van wonen! Bent u meer van de vintage- en industriële look? Dan is Neef Louis in Amsterdam Noord een aanrader.

Een bekende: Loods5
Rij net even een stukje verder (lees: naar Zaandam) en u staat middenin het welbekende Loods5! Deze interieurwinkel staat bekend om het brede aanbod van woon- en lifestyle producten van verschillende importeurs, groothandelaren en fabrikanten. Allemaal onder één dak. Daardoor heeft de klant, u dus, ontzettend veel keuze. Het concept van Loods5 is als volgt: alle producten die u in de winkel ziet, zijn tot aan de verkoop eigendom van de importeurs en dus niét van Loods5. Loods5 faciliteert enkel de verkoopruimte. Let op: u kunt in de winkel alleen met pinpas of creditcard betalen!

Dus, onlangs of binnenkort verhuizen naar Amsterdam en nog op zoek naar een gave stoel, grote eettafel of ‘die ene speciale’ kast? Ga bovenstaande interieurwinkels af, succes gegarandeerd! De enthousiaste verhuizers van Wiggelaar helpen u vervolgens graag met het in elkaar zetten van uw nieuwe meubilair.

About The Author