Blog

nov 23

Van uw nieuwe huis een thuis maken

GezelligheidHet is zo ver: u bent verhuisd. De verhuisdozen zijn uitgepakt, de To Do-lijstjes kunnen de prullenbak in en de verhuiskaarten zijn inmiddels in groten getale de deur uit. Maar dan komt het volgende: van uw nieuwe huis een thuis maken. Hoe gaat u ervoor zorgen dat u zich 100% lekker voelt in uw frisse, kersverse huisje? Wiggelaar heeft een aantal tips samengesteld om u hierbij te helpen.

Van eettafel naar leeftafel
De ruimte waarin de eettafel zich bevindt – vaak de keuken of woonkamer – is een geliefde plek; hier kan men ongestoord genieten van een lekker ontbijtje, uitgebreide lunch en smaakvol diner. Hier komt men samen, bespreekt men de dag met elkaar en wordt er gelachen. Vandaar dat erkend verhuisbedrijf Wiggelaar adviseert om van de eettafel een leeftafel te maken; een plek waar u álles kan doen wat u maar wilt. Denk bijvoorbeeld, naast het eten, ook aan studeren, theeleuten, kletsen en lezen.

Met z’n allen
Misschien wel de beste manier om van uw huis een gezellige plek te maken: nodig mensen uit! Veel mensen kennen het wel: u woont alleen, bent vaak weg en komt eigenlijk altijd thuis in een donker en leeg huis. Op die manier blijft het huis altijd voelen als een “ongezellige” plek, waar u misschien zelfs ook liever niet bent. Draai de rollen eens om en nodig vrienden en familie uit voor een avondje bij u thuis. U zult het snel genoeg merken: het huis voelt binnen de kortste keren minder leeg, het wordt iets om trots op te zijn!

About The Author