Blog

mei 19

De opslag van Wiggelaar: goedkoper dan een self-storage!

Wiggelaar verhuisdozenZit je tussen twee verhuizingen in, is het nog niet duidelijk wat er met een inboedel moet gebeuren of heb je simpelweg geen ruimte meer voor ál die meubels? Maar wil je ze ook niet direct verkopen? Kijk dan eens naar de opslag van Wiggelaar! Deze ligt in de Houthaven in Amsterdam-West en hier kan je al je spullen netjes en geordend opslaan. Goed om te weten: deze geconditioneerde opslagruimte is maar liefst 20% goedkoper dan een self-storage!

Werkwijze opslag Wiggelaar
Wanneer je gebruik wilt maken van de inboedelopslag van Wiggelaar, wordt er vooraf een uitgebreide inventarislijst opgemaakt. Vervolgens worden alle kasten, stoelen, schilderijen en andere meubels netjes ingepakt en opgeslagen. Vanuit deze plek kan alles op een later moment worden vervoerd naar één (of meerdere) adressen. Natuurlijk mag je de spullen ook zelf op komen halen.

Voor iedereen beschikbaar!
De opslag in Amsterdam-West is voor iedereen beschikbaar. Kom je uit Haarlem, Zaandam, Weesp of Badhoevedorp en zit je midden in een verbouwing? Schroom dan niet en breng de spullen en meubels waar je op dat moment simpelweg geen ruimte meer voor hebt gewoon naar ons toe. Of vraag ons om alles op te halen! In no time staan de professionele verhuizers van Wiggelaar voor de deur.

Fijn voor de portemonnee
Wanneer je ervoor kiest om je spullen in onze opslagruimte in de Houthaven op te slaan, maak je een bewuste keuze. Deze opslag is namelijk 20% goedkoper dan de diverse self-storages die je in Amsterdam vindt! Voor € 2,70 per dag huur je een houten kist van 10 m3, een zeecontainer van 33 m3 kost € 51 en als je je spullen los opslaat betaal je per m3 € 2,05. Zo betaal je voor en houten kist van 10 m3 slechts € 2,70 per dag. Voor een stalen zeecontainer (33 m3) ben je per dag € 51 kwijt en kies je ervoor om je spullen los op te slaan dan betaal je per m3 € 2,05.

Ook gebruik maken van onze goedkope opslagruimte? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

About The Author