Blog

verhuizen ouderen
apr 03

Ouderen overwegen vaker een verhuizing

Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat ouderen steeds vaker een verhuizing overwegen. In 2018 overwoog 16 procent van de 65+ers een verhuizing. Maar waarom zou u willen verhuizen? En wat kunnen wij daarin voor u betekenen?

Als u ouder wordt, kan het zijn dat uw gezondheid u soms in te steek begint te laten. Zo kunt u bijvoorbeeld misschien minder goed traplopen of heeft u moeite met fietsen en/of autorijden. Het blijkt dat de meeste ouderen graag om deze reden een verhuizing overwegen. Maar het kan ook zijn dat uw huidige huis te ruim voor u is. In al deze gevallen is het verstandig om een verhuizing te overwegen!

Seniorenwoning
Er zijn verschillende opties om naar toe te verhuizen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om te verhuizen naar een seniorenwoning. Deze woningen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gelijkvloers. Deze seniorenwoningen zijn vaak huurwoningen en iedere gemeente voorziet hierin. Een voordeel van wonen in een seniorencomplex is dat u altijd mensen om u heen heeft en dat er weinig aan hoeft te gebeuren.

Wiggelaar helpt u graag

Wij hebben veel expertise op het gebied van seniorenverhuizingen en helpen u graag voorafgaande en/of tijdens uw verhuizing. Het is natuurlijk heel spannend om te gaan verhuizen, zeker als u op leeftijd bent. Daarom maken we graag afspraken met u, zodat u met een goed gevoel kunt verhuizen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

About The Author