Blog

feb 23

Hoe verhuizen we opa? Wiggelaar helpt ouderen verhuizen

Opa en Oma verhuizenOpa gaat verhuizen. Van het vertrouwde herenhuis waar hij al tientallen jaren met veel plezier heeft gewoond, naar een nieuw en gelijkvloers appartement aan de rand van de stad, met hulp in handbereik. Binnen de familie speelt al gauw de volgende vraag op: wie gaat hem helpen? Natuurlijk wilt iedereen wel een dag of twee vrij maken voor de oude man. Maar hoe is dat te combineren met het werk, de kinderen en de viervoeter die écht niet langer dan een halve dag alleen kan zijn zonder dat hij de gordijnen naar beneden trekt? Verhuisbedrijf Wiggelaar is hier het antwoord op. Naast het verhuizen van gezinnen en bedrijven , bent u ook voor het verhuizen van ouderen bij ons aan het juiste adres.

Extra hulp voor ouderen
Wanneer u niet meer zo goed ter been bent, geen optimaal zicht meer heeft of simpelweg de benodigde kracht voor het verhuizen tekort komt, staan de verhuizers van Wiggelaar graag voor u klaar. Zij helpen u met het inpakken van dozen en het (de)monteren uw meubels. Uw verhuizing is onze zorg.

Wiggelaar helpt jullie graag
U kunt er niet omheen: een verhuizing kost tijd. Of u nu in de 20 of in de 70 bent, er moet en zal veel geregeld worden om u – en uw inboedel – van de ene naar de andere locatie te verplaatsen. Juist wanneer u wat ouder bent, is extra hulp goed te gebruiken. Om ervoor te zorgen dat alles perfect geregeld wordt, helpt verhuisbedrijf Wiggelaar u bij het organiseren van de gehele verhuizing. Uw verhuizing is van A tot Z geregeld. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

About The Author