Blog

okt 07

Professionele opslagruimte in Amsterdam

OpslagSoms kunt u niet direct uw nieuwe huis in en moet u daarom tijdelijk in een zogenoemd ‘tussenhuis’ wonen. De kans is aanwezig dat deze kleiner is dan u gewend bent en u dus teveel meubilair hebt. Wat doet u dan? De antieke spullen van oudtante Gerda in de tuin zetten is natuurlijk zonde. Gelukkig kan u in dat geval gebruik maken van de opslagruimte van Wiggelaar.

Inboedelopslag in Amsterdam
De inboedelopslag van Wiggelaar bevindt zich in de Amsterdamse Houthaven. Het is een geconditioneerde opslag; hier worden uw meubels bij de juiste temperatuur opgeslagen. Gezien de centrale ligging, wordt onze professionele inboedelopslag ook vaak door mensen van buiten Amsterdam bezocht. Voor lange of korte termijn; het is maar net hoeveel tijd u nodig heeft.

Waarom spullen opslaan?
Zoals gezegd kan het wel eens voorkomen dat u uw nieuwe huis niet direct kunt betrekken, terwijl u uw oude huis wel al moet verlaten. In zo’n geval kiezen de meeste mensen voor een tijdelijk ‘tussenhuis’ óf voor een logeerpartij bij een vriend(in) of familielid. In beide gevallen is het niet mogelijk om al uw meubilair mee te slepen. Uw spullen opslaan in een daarvoor bestemde opslag is dan een goed idee. Maar ook wanneer u, zonder te gaan verhuizen, meer ruimte nodig heeft, kunt u bij de opslagruimte van Wiggelaar terecht.

Ontruiming
Het zal niet de eerste keer zijn dat de verhuizers van Wiggelaar met spoed een woning ontruimen. In zo’n geval is het vaak onduidelijk wat er nou precies met de inboedel moet gebeuren. De 24-uurs service van Wiggelaar is dan een goede oplossing; de woning wordt binnen 24 uur ontruimd en van de gehele inboedel wordt een inventarislijst (indien gewenst mét fotoreportage) gemaakt. Vervolgens worden alle spullen in de opslagruimte van Wiggelaar opgeslagen tot de persoon in kwestie weet waar zijn/haar inboedel naartoe kan.

About The Author