Blog

apr 24

Op zoek naar professioneel verhuisteam? Klop aan bij Wiggelaar!

wiggelaar5Nadat u met moeite de trap af bent gekomen zonder de veel te zware doos uit uw handen te laten vallen, glipt de kat van de buren ineens totaal onverwachts voor u langs; voor u het weet ligt het prachtige servies in scherven op de straat. Een verhuizing is spannend, het verplaatsen van uw kostbare spullen is nog spannender. Om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het verstandig om de hulp in te roepen van professionele verhuizers. Hiervoor bent u bij verhuisbedrijf Wiggelaar aan het juiste adres!

Het professionele verhuisteam
Met het erkende verhuisbedrijf Wiggelaar haalt u 125 jaar ervaring in huis. De professionele verhuizers van Wiggelaar zijn u maar al te graag van dienst. Of het nu enkel gaat om het vervoeren van uw inboedel of ook om het in- en uitpakken van uw spullen; het team van Wiggelaar staat voor u klaar. De professionele verhuizers hebben inmiddels al jarenlang ervaring en zijn gespecialiseerd in het inpakken van antieke, kostbare spullen.

Complete verhuisservice
Voor zij die slecht ter been zijn of zich simpelweg liever met andere dingen bezig houden dan met het inpakken van dozen en het uit elkaar schroeven van meubilair, is er nu ook de complete verhuisservice. Geef de hele verhuizing uit handen en laat de verhuizers van verhuisbedrijf Wiggelaar uw spullen inpakken op de oude locatie en weer uitpakken en inrichten op de nieuwe locatie. Dozen vullen, spullen sjouwen en gordijnen ophangen: niets is ons te veel.

About The Author