Blog

mrt 22

Ruimtegebrek, wat nu? De opslag biedt uitkomst

OpslagU pakt de tientallen dozen in, stopt deze in de verhuiswagen en zet ze vervolgens op het nieuwe adres “eventjes” in de bijkeuken. We kennen het allemaal wel; “eventjes” wordt al snel een dag, een halve week en voor u het weet zijn uw spullen na een maand nog niet uitgepakt. Het bed en de bank worden direct op z’n plek gezet, maar fotolijstjes, kaarsjes en wijnglazen blijven vaak nog een poosje in de verhuisdoos zitten. Door alle dozen, ziet u het bos niet meer. Om dit te voorkomen kunt u uw spullen opslaan in een opslagruimte.

Wat is een opslag precies?
Wanneer u gebrek aan ruimte heeft, kan een opslagruimte een goed redmiddel zijn. Dit is niets meer of minder dan een locatie waar u uw spullen voor een bepaalde tijd kunt opslaan. In de Houthaven in Amsterdam heeft Wiggelaar een geconditioneerde opslag. Hier kunt u uw spullen en meubels veilig opslaan. Om problemen te voorkomen, wordt er vooraf altijd een inventarislijst gemaakt van uw spullen. Zo voorkomt u de tientallen dozen in de bijkeuken en heeft u uw items veel sneller op de juiste plek staan.

24-uurs service van Wiggelaar
Stelt u zich eens voor: op het laatste moment krijgt u te horen dat u uw nieuwe woning toch niet meteen kunt betrekken. Hartstikke vervelend, al helemaal wanneer u uw oude woning heeft verkocht en de nieuwe bewoners al zo goed als voor de deur staan. Wat doet u met alle spullen? Geen paniek, de erkende verhuizer Wiggelaar heeft een 24-uurs service. Binnen 24 uur halen onze verhuizers uw woning leeg om uw inboedel vervolgens mee te nemen naar de opslag. Vanaf hier kunnen de spullen worden vervoerd naar één of meerdere adressen, bijvoorbeeld dat van familie, vrienden of jullie nieuwe woning. U kunt er ook voor kiezen uw inboedel zelf op te halen.

About The Author