Blog

dec 03

Slim inpakken: Wiggelaar geeft tips

Slim inpakkenOver het professionele verhuisteam van Wiggelaar, de praktische verhuisdozen en de opvallend ruime verhuiswagens hebben we het al vaker gehad. Al deze zaken dragen stuk voor stuk bij aan het succesvol en snel verhuizen. Maar ook niet onbelangrijk: slim inpakken. Heb je daar al eens over nagedacht? Het is natuurlijk wenselijk om al jouw spullen zo in te pakken, dat je het ook weer makkelijk uit kunt pakken zonder beschadigingen op te lopen. Wiggelaar geeft tips.

Garderobe
Snel en zonder kreukels jouw kleding vervoeren? Laat de kleding gerust aan de hangers en bind een vuilniszak om de kledingstukken heen. Op die manier kan je je kleding rechtstreeks vanuit je kledingkast de verhuiswagen inladen. Eenmaal in je nieuwe huisje hoef je enkel de hangers in de kast te hangen en de vuilniszakken los te halen. Voilá: jouw kledingkast is weer gevuld.

De keuken
Een veel gestelde vraag: hoe pak ik mijn servies in, zonder dat deze stuk gaat? Heel eenvoudig! Combineer het servies met de handdoeken, die moeten immers toch ook mee? Handdoeken zijn het perfecte inpakmateriaal voor borden, glazen en bestek. Zo bespaar je op inpakpapier, ruimte en het risico op breken.

Kasten
Last but not least: kasten. Ieder huis beschikt er wel over; nachtkastjes, kledingkasten, dressoirs en tv-meubels.. Hoe je deze het beste kunt vervoeren? Wikkel ze volledig in met folie: de deurtjes kunnen nu niet meer open gaan tijdens het til- en sjouwwerk en je kunt eventueel wat lichte items in de lades laten zitten. Dat scheelt weer verhuisdozen en zo hoef je weer minder uit te pakken in het nieuwe huis!

About The Author