Blog

dec 06

Snel en praktisch verhuizen? Gebruik een checklist!

MovingU gaat verhuizen en u neemt mee… Veel te veel spullen! En het lijstje met dingen die u nog moet regelen wordt met de dag langer en langer… Tip: maak een checklist! Een verhuizing heeft namelijk écht wel een gedegen voorbereiding nodig. Om iedereen die binnenkort gaat verhuizen een handje te helpen, heeft Wiggelaar een handige checklist samengesteld.

Vóór de verhuizing
De weken voor de verhuizing kunt u al het een en ander regelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het op de hoogte brengen van uw telefoon-, internet- en televisieprovider? Ook uw werkgever stelt het vast op prijs als u ruim van te voren aangeeft een paar dagen verlof te willen hebben. En dat is verstandig: een verhuizing kost nou eenmaal flink wat tijd. De kans is groot dat uw werkgever sowieso aan verhuisverlof doet, vraag dat dus gelijk even na. En ook het maken van een afspraak met een erkend verhuisbedrijf als Wiggelaar doet u vóór de verhuizing.

Tijdens de verhuizing
Is de dag van de verhuizing eindelijk aangebroken? Mooi! Nu begint het échte werk. Het is slim om tijdens de verhuizing alle ingepakte dozen direct in de juiste kamer te zetten. Dat bespaart u later behoorlijk wat uitzoekwerk. De grote meubels – denk banken, bedden en kasten – kunt u het beste wel direct op de juiste plek in elkaar zetten. Zo voorkomt u dat uw nieuwe huis een bouwvak wordt. En tot slot: schroef een naambordje op uw voordeur, stuur een leuk kaartje met uw nieuwe adres naar vrienden en familie én maak kennis met uw kersverse buren.

Ook behoefte aan een handige checklist voor uw verhuizing? Download snel die van Wiggelaar!

About The Author