Blog

feb 07

Spullen tijdelijk opslaan? Kies voor de inboedelopslag van Wiggelaar!

InpakkenHet kan ons allemaal gebeuren: u zit tijdelijk in een zogenoemd ‘tussenhuis’ en kunt hier niet al uw meubilair in kwijt. Of er is iemand overleden en het is nog niet direct duidelijk wat er met zijn/haar inboedel moet gebeuren. Gelukkig kunt u alle bankstellen, schilderijen, kasten en spiegels nu ook tijdelijk in de inboedelopslag van Wiggelaar opslaan!

De inboedelopslag van Wiggelaar
Erkend verhuisbedrijf Wiggelaar beschikt over een enorme opslagruimte in de Houthaven van Amsterdam. Hier kunt u al uw spullen tijdelijk geconditioneerd opslaan. Wiggelaar kan in de opslag precies de temperatuur en luchtvochtigheid creëren die voor uw inboedel geschikt is. Zo bent u er zeker van dat al uw meubels en andere kostbare spullen veilig zijn opgeslagen.

Voordelige prijzen
Wiggelaar zou Wiggelaar niet zijn, als er geen mooie, voordelige prijzen werden gehanteerd. Zo heeft u al een week lang een houten kist van 10 m3 tot uw beschikking, voor maar € 18,20! Een stalen zeecontainer van 35 m3 kost voor diezelfde periode slechts € 51. Heeft u eigenlijk niet zo heel veel ruimte nodig? Dan kunt u uw spullen ook los opslaan, voor € 2,05 euro per m3. Let op: kiest u voor de laatste optie, dan moet u wel minimaal 5 m3 gebruiken!

Goed om te weten: de inboedelopslag van Wiggelaar staat niet alleen tot uw beschikking als u daadwerkelijk gaat verhuizen met Wiggelaar. Ook wanneer u midden in een verbouwing zit, of om een andere reden meer ruimte nodig heeft, kunt u bij ons terecht.

About The Author