Blog

jan 14

Verhuizingen in Nederland: steeds meer!

Verhuizen steeds meerVolgens het Centraal Bureau voor de Statistiek – CBS – verhuizen er steeds meer mensen in Nederland. Ook verhuisbedrijf Wiggelaar kan dit bevestigen; de professionele verhuizers hebben in 2015 aanzienlijk meer klussen gehad dan in het jaar daarvoor. Met name de groeiende economie en de historisch lage rente op hypotheken zijn hier de oorzaak van.

De crisis voorbij
Het moge duidelijk zijn: Nederland klimt steeds verder uit de crisis. Het gaat de goede kant op en dit is ook zeker te zien in de woningmarkt. Door de groeiende economie zijn er in 2015 meer mensen verhuisd dan in het jaar daarvoor. Als vanzelfsprekend zijn er dus ook meer huizen verkocht dan in 2014. Sterker nog: in het eerste kwartaal van 2015 zijn de meeste verhuizen verkocht sinds 2008!

Meer verhuizingen
Meer verhuizingen equals meer werk voor het professionele verhuisteam van Wiggelaar. Bedrijven, particulieren of ouderen verhuizen; erkend verhuisbedrijf Wiggelaar doet het allemaal. Ruime vrachtwagens, een grote opslag en stevige verhuisdozen; met onze diverse services helpen wij iedereen zo goed mogelijk. Vlug, veilig en vakkundig verhuizen, dáár staan we voor!

About The Author