Blog

jan 25

Succesvol samenwonen? Wiggelaar helpt!

Hartje SamenwonenJe gaat samenwonen met de liefde van je leven: met z’n tweeën wakker worden, met z’n tweeën ontbijten en met z’n tweeën naar de supermarkt… Al kijkend door je roze bril, is ‘huisje, boompje, beestje’ het enige wat jij ziet. Het is echter inmiddels wel bekend dat er naast de vele voordelen ook wel degelijk wat nadelen zitten aan samenwonen. Want hoe verdeel je de huishoudelijke taken nou eerlijk en wat doe je met ál dat meubilair? Verhuisbedrijf Wiggelaar helpt een handje.

Spullen, spullen en nog eens spullen
Wanneer je gaat samenwonen met je partner, is de kans groot dat een van de twee bij de ander in trekt óf dat jullie samen een nieuw huisje betrekken. Hoe dan ook hebben jullie ongetwijfeld te veel spullen en meubilair. De inboedel van twee huizen moet nu immers verdeeld worden over slechts één huis. Die roze bril wordt hier vaak al snel afgezet: jouw bank gaat écht niet weg! Gelukkig voor jou, heeft Wiggelaar hier een oplossing voor: een opslag! Alle kasten, stoelen, banken en tafels waar geen ruimte voor is – maar die je ook absoluut niet kwijt wilt – kan je zonder zorgen in onze opslag plaatsen. Ook voor kleinere spullen, zoals bestek of lampen, bieden wij ruimte. Stop alles in verhuisdozen en wij slaan het voor je op!

Wassen, opruimen en poetsen
Misschien wel het grootste nadeel van samenwonen: wie doet wat? Je bent gewend om alles zelf te doen, maar nu moet er ineens een verdeling komen. Want no way dat jij alles ook nu nog in je eentje gaat doen! Een wasje draaien, de woonkamer opruimen en de WC poetsen; waar je ook kijkt, overal in huis moet wel iets gedaan worden. De tip van erkend verhuisbedrijf Wiggelaar: maak een handige To Do-list en verdeel alles eerlijk! Zo zorg je gegarandeerd voor een gesmeerd huishouden.

About The Author