Blog

jun 01

Verhuisdozen labelen: zo doe je dat!

Bij een verhuizing horen verhuisdozen. En omdat u meerdere spullen meeneemt, is het van belang om deze verhuisdozen goed te labelen zodat u niet het overzicht kwijtraakt. Hier de beste manieren om dit te doen!

 Aanschaffen
Ten eerste: zorg dat u goede verhuisdozen in huis heeft. Let daarbij op de grootte, stevigheid en de prijs. Goedkope verhuisdozen lijken een handige oplossing, maar biedt dan ook vaak minder kwaliteit. Voor uw zware en kostbare spullen is het dus zeker de moeite waard om iets meer te investeren in goede verhuisdozen.

Labelen en nummeren
Het is handig om per gedeelte van het huis in te pakken. Dus: slaapkamer, keuken, woonkamer, enz. U kunt dit doen door op de doos de kamers te schrijven, maar u kunt ook de kamers nummeren. Dit doet u als volgt: iedere kamer in het nieuwe huis geeft u een nummer op de plattegrond. Vervolgens houdt u deze nummers aan bij de verhuisdozen, zodat u gelijk weet waar de doos terecht moet komen.

 Eerste dag
Het kan handig zijn om, als u gelijk in uw nieuwe huis slaapt, een verhuisdoos te maken met benodigdheden voor de eerste dag. Denk hierbij aan eten, kleding en toiletspullen. Dit voorkomt dat u moe alle dozen moet openen voor benodigde spullen.

 Een goede verhuizing gewenst!

About The Author