Blog

mrt 31

Een soepele verhuizing? Verhuistips van Wiggelaar!

MovingGa je binnenkort verhuizen? Leuk! Van het inpakken van de verhuisdozen tot het vervoeren van het meubilair en kostbare items; Wiggelaar helpt je natuurlijk graag. Voor een zo efficiënt mogelijke verhuizing, kan je zelf echter ook de nodige stappen ondernemen…

Weg met die troep!
Voordat je alles in dozen stopt, is een zogenoemde ‘grote schoonmaak’ wel wenselijk. Spullen die je al jaren niet meer hebt gebruikt en waar je ook de komende paar jaar niks mee van plan bent, kunnen linea recta de prullenbak in. Hoe minder je spullen hebt om te verhuizen, hoe minder lang de totale verhuizing immers duurt! Dus hup, zet die oude meuk op Marktplaats en breng kleding en schoenen naar het goede doel.

Key to success: verhuisdozen
Zonder verhuisdozen geen succesvolle verhuizing. Komt dát even goed uit; wanneer je samen met erkend verhuisbedrijf Wiggelaar de verhuizing regelt, krijg je de verhuisdozen er gratis bij. Waarom dozen zo belangrijk zijn? Je kunt ze makkelijk stapelen (dus ze besparen ruimte in de eventuele verhuiswagen), ze beschermen de inhoud én je kunt ze makkelijk categoriseren per kamer!

Plan er één dag voor
Je kan de verhuizing natuurlijk beetje bij beetje laten verlopen, maar het meest efficiënt is toch wel één dag. In ieder geval als het gaat om het leeg halen van je oude stekkie en het overbrengen van al je spullen naar het nieuwe huis. Hoe lang je de spullen vervolgens in de dozen laat staan, is geheel aan jou – als het er allemaal maar staat!

Vraag hulp!
… En niet alleen aan Wiggelaar! Om op de kosten te besparen, is het verstandig om ook sterke familieleden en/of vrienden om hulp te vragen. En wat dacht je van een handige Harry die het ophangen van alle lampen voor zijn (of haar) rekening kan nemen? Hoe meer mensen je zelf regelt, hoe minder professionele verhuizers van Wiggelaar je hoeft in te schakelen en dat scheelt enorm in de kosten.

Dus, ga je binnenkort verhuizen? Neem bovenstaande tips dan van harte. En verder helpt Wiggelaar je meer dan graag!

About The Author