Blog

feb 28

Verhuizen van Amsterdam naar Italië

Of het nu komt door de prachtige landschappen, de bijzondere cultuur of de heerlijke pasta’s die je op vrijwel iedere hoek van de straat kunt krijgen; Italië is een geliefd land. Niet gek dus dat ook wij Nederlanders regelmatig dromen over een permanente ‘move’. Vaak blijft het echter bij dromen. Wil je de stap écht maken, sla dan verhuisbedrijf Wiggelaar aan de haak voor assistentie.

Verhuizen naar Italië

Niets is de professionele en gedreven verhuizers van Wiggelaar te veel, zelfs een verhuizing naar het buitenland niet. Frankrijk, Spanje, Duitsland, Polen; we zijn overal al wel geweest. Natuurlijk vergt een verhuizing naar het zuiden van Europa een behoorlijke organisatie; met de hulp van een professionele partner wordt dit een stuk makkelijker.

 Samenwerken

Om de verhuizing naar Italië in goede banen te leiden, is een piekfijne samenwerking zeer belangrijk. In de eerste plaats denken we hierbij aan de samenwerking met de klant zelf; wat zijn jullie wensen, wanneer willen jullie over, waarin kan Wiggelaar ondersteunen? Daarnaast werkt verhuisbedrijf Wiggelaar samen met diverse partners die evengoed jarenlange ervaring hebben met het professioneel vervoeren van inboedels.

Meer weten over het realiseren van een verhuizing naar Italië? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons voor persoonlijk advies: 020-4205000. A presto!

About The Author