Blog

mei 10

Deze apps moet je hebben als je gaat verhuizen.

Het is zo ver: binnenkort ga je verhuizen. De stress begint vast al toe te slaan: heb ik alles wel geregeld? Zijn de verhuisdozen al binnen? Gelukkig zijn er steeds meer apps die je kunt downloaden die overzicht bieden in de verhuisstress. Wiggelaar zet ze graag op een rij!

 1. Checklist
  De naam zegt het al: met deze app kun je een eigen checklist maken. Niet zo creatief? Je kunt ook standaard templates dowloaden, bijvoorbeeld voor verhuizen. Deze lijsten hebben een heldere structuur en je kunt ook notities plaatsen. En nog handiger: je kunt zelfs je lijst delen met anderen!

 2. Ik verhuis
  Deze app is speciaal voor studenten ontwikkeld, maar ook prima te gebruiken als je geen student bent. Deze app (link voor Android en Apple) geeft allerlei verhuistips, waardoor je niks vergeet te regelen. Ook kun je zelf nog dingen toevoegen. Klaar? In deze app kun je de dingen die je al hebt gedaan afstrepen!

 3. Levis Visualizer App
  Deze app kun je gebruiken bij het inrichten van je nieuwe huis. Want stel, je wilt een nieuwe kleur verf op de muren, maar je bent niet zeker of het goed zal staan? Houd je camera tegen de muur, en met deze app zie je gelijk hoe de kleur staat op jouw muur! Ook kun je, als je mooie kleuren tegenkomt op andere plekken, de muur scannen. Met deze app weet je meteen welke verf je nodig hebt!

 4. Sortly
  Toch niet zo handig je verhuisdozen ingepakt? Geen stress met de Sortly app. Voor je verhuizing maak je foto’s van al je spulletjes met deze app. De app onthoudt vervolgens in welke dozen welke spullen zitten! Zo ben je nooit in paniek alle dozen aan het uitpakken.

About The Author