Blog

feb 17

Verhuizen naar de Spaanse Costa? Wiggelaar helpt!

WereldkaartOf u nu gaat verhuizen naar de Spaanse Costa, het hippe Milaan of het prachtige Oostenrijk; verhuisbedrijf Wiggelaar helpt u graag met uw internationale verhuizing. Naar een ander land verhuizen is vaak erg stressvol en hectisch, gelukkig voor u staat u er deze periode dus niet alleen voor!

Uw inboedel de grens over
Met de hulp van een professioneel verhuisbedrijf zoals Wiggelaar, wordt uw internationale verhuizing een stuk makkelijker en overzichtelijker. In samenwerking met diverse partners, regelt Wiggelaar onder andere het vervoer van uw inboedel naar uw nieuwe bestemming. Vertrekt u naar een compleet ander continent? Dan moeten uw spullen in de meeste gevallen per luchtvracht of in zeecontainers vervoerd worden; ook dát kunt u aan Wiggelaar overlaten.

Samenwerkingen
Voor een verhuizing naar het buitenland is meer werk en geregel nodig dan wanneer u zich binnen Nederland verplaatst. Juist daarom werkt Wiggelaar samen met verschillende land- en continent gespecialiseerde partners. Net als ons, hebben ook al onze partners al jarenlang ervaring in het professioneel vervoeren van spullen.

Overweegt u een verhuizing naar het buitenland en wilt u graag meer weten over de diensten van Wiggelaar? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij adviseren u graag!

About The Author