Blog

mrt 02

Verhuizen, met of zonder de hulp van uw familie?

Verhuizen met familie

Het is eindelijk zo ver: met de gezinsuitbreiding op komst, vertrekt u van het tweepersoons appartement in hartje Amsterdam naar een vrijstaand huis aan de rand van de stad. Meer ruimte en rust, maar toch niet ver van de gezelligheid vandaan. Nu de verhuisdatum steeds dichterbij komt, wordt het tijd om een plan te gaan maken. Hoe gaat u verhuizen? Eerst eens even vragen wanneer ma en pa tijd hebben om een handje te helpen, of is dat nou juist niet zo’n goed idee?

Waarom niet?
U kent het wel; de schoonmoeder die alles al voor dochterlief en haar partner tot in de puntjes heeft uitgedacht. Het prachtige schilderij – dat zij jou overigens zelf heeft gegeven – moet en zal op een prominente muur in de woonkamer worden opgehangen. En oh ja, dat ouderwetse, gifgroene keukentafeltje – evengoed gekregen bij een verjaardag – past hier perfect bij. Het maakt niet uit dat de rest van het meubilair modern, strak en wit is, “dit maakt het geheel wat speelser”.

Maar het kan toch wel?
Naast de inrichting van uw nieuwe paleisje, waar u hoogstwaarschijnlijk zelf de meeste zeggenschap in wilt hebben, komt er nog veel meer kijken bij uw verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken en veilig vervoeren van uw serviesgoed, het regelen van genoeg auto’s voor al uw meubilair en wie let er eigenlijk op de hond? Hier kunt u de hulp van familieleden, vrienden en kennissen goed bij gebruiken.

Optie: Wiggelaar
Wel hulp nodig, maar liever niet vanuit uw eigen omgeving? Schakel dan het erkende verhuisbedrijf Wiggelaar in. Wij hebben al 125 jaar ervaring in vlug, veilig en vakkundig verhuizen. Verhuisbedrijf Wiggelaar is u graag van dienst.

About The Author