Blog

okt 15

Verhuizen of verbouwen? Wiggelaar adviseert.

Yes NoWe kennen het allemaal wel: na een aantal jaar in uw huis gewoond te hebben is de keuken toch niet meer helemaal wat het geweest is, lijkt de slaapkamer van zoonlief ineens een stuk kleiner en kunt u de nieuw aangeschafte piano nergens in de woonkamer meer kwijt. U bent simpelweg toe aan verandering. Maar welke verandering is voor u het meest zinvol? Gaat u daadwerkelijk op zoek naar een nieuw huis, of volstaat een verbouwing al? Erkend verhuisbedrijf Wiggelaar adviseert u graag.

Verbouwen
Wanneer u twijfelt tussen een verbouwing of een verhuizing, zijn er veel dingen waar u naar kunt kijken. Het voordeel van een verbouwing is dat deze vaak een stuk goedkoper uitvalt dan wanneer u kiest voor een verhuizing. Als uw huis immers nog “goed” aan voelt en u uzelf hier na een paar aanpassingen nog best een tijdje ziet wonen, is een verbouwing een goede keuze. Te weinig ruimte in huis? Ook daar kan een verbouwing de oplossing voor zijn; breek een muur door, maak van twee kamers één kamer of plaats een mooi dakkapel. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Verhuizen
In sommige gevallen is juist een verhuizing de goede keuze. Wanneer men bijvoorbeeld in een andere stad gaat werken, volgt vaak een verhuizing. De af te leggen afstand naar kantoor is immers niet te verhelpen met een uitbreiding van uw huis. Ook wanneer u zich niet prettig voelt in de buurt, of wanneer het eventuele ruimtegebrek niet met een verbouwing op te lossen is, is een verhuizing verstandig. Wanneer u besluit om te verhuizen kunt u uiteraard bij verhuisbedrijf Wiggelaar aankloppen. Wij helpen u graag.

Het is aan u
In feite komt het er op neer dat er zowel voor- als nadelen zitten aan verbouwingen en verhuizingen. Welke keuze voor u het meest geschikt is, hangt maar net af van in welke situatie u zit. In beide gevallen raden wij u aan om eerst goed na te denken en alle mogelijkheden én het kostenplaatje goed te bekijken.

About The Author