Blog

okt 28

Verhuizen? Regel extra afvalcontainers!

AfvalcontainerU kunt het zich vast wel voorstellen: een verhuizing brengt ontzettend veel afval en troep met zich mee. Voor veel mensen is een verhuizing daarom reden genoeg om alle kasten en lades eens goed uit te mesten; u wilt het nieuwe huis immers schoon en netjes betreden. Om maar niet te beginnen over de vele dozen – die u gebruikt voor de verhuizing of van uw nieuwe aankopen – die, nadat ze uitgepakt zijn, weer weg moeten. Kortom: u heeft veel afval. Dit afval kunt u mooi kwijt in één of meerdere extra afvalcontainer(s). Wiggelaar vertelt u waar u deze kunt krijgen.

Een extra afvalcontainer
In veel gemeentes is het mogelijk om een kliko te krijgen. In deze grote vuilnisbak kunt u alles kwijt wat u niet meer wilt gebruiken. Een andere mogelijkheid is het vinden van een website waar u diverse soorten vuilnisbakken kunt bestellen. Bouwbakkie.nl is hier een voorbeeld van. Hier heeft u binnen drie stappen gemakkelijk online uw afvalcontainer besteld. Makkelijker kan haast niet!

Kringloopwinkels
Bent u er tijdens het verhuizen achter gekomen dat u naast veel afval en troep, ook over diverse nog bruikbare spullen beschikt die voor u niet meer interessant zijn? Gooi deze dan niet weg! Een kringloop winkel, denk bijvoorbeeld aan het Leger des Heils, neemt deze spullen graag van u over. Op die manier maakt u het voor andere mensen mogelijk om uw spullen te hergebruiken.

Ook verstandig: rolcontainers
Wanneer u gaat verhuizen is het zeker ook verstandig om voor extra rolcontainers te zorgen. Op die manier kunt u uw afval direct laten afvoeren, zonder dat u zelf alles moet inpakken en af moet voeren bij een milieustraat bij u in de buurt. Deze rolcontainers zijn vaak erg voordelig en bestaan in vele soorten en maten!

About The Author