Blog

jan 25

Verhuizing binnen/naar Amsterdam: wat zijn de kosten?

Een beetje cliché, maar toch echt waar: een verhuizing wordt zo ‘duur’ als je ‘m zelf maakt. Met een beetje handig plannen en gedegen vooronderzoek, hoeft het namelijk helemaal niet zoveel te kosten. Verhuis je binnenkort binnen of naar Amsterdam? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden van erkend verhuisbedrijf Wiggelaar. Wij realiseren met alle liefde een goedkope verhuizing voor je!

Goedkoop verhuizen met Wiggelaar
Het werkt als volgt: je kiest voor een verhuiswagen (20 m3 of 50 m3) en in ieder geval één verhuizer, alle extra’s – denk bijvoorbeeld aan meer mankracht of een verhuislift – kan je er later aan toevoegen. Vervolgens doet Wiggelaar de rekensom.

Om je een idee te geven: voor een kleine verhuiswagen van 20 m3 en één verhuizer, betaal je 148 euro per twee uur. Komt hier nog een tweede mankracht bij, dan kan je denken aan een prijs van 236 euro voor datzelfde tijdsbestek.

Een grote verhuiswagen met één verhuizer kost 168 euro voor twee uur. En let op: je dient minimaal twee uur af te nemen!

Tip: doordeweeks verhuizen
Belangrijk om te weten is dat bovenstaande genoemde prijzen alleen op doordeweekse dagen gelden. Van 07.30 uur tot en met het einde van de werkdag. Wil je per sé op een zaterdag verhuizen, dan geldt er een toeslag én een minimale afname van 4 uur.

Verzekering afsluiten
Wil je de verhuizing ook laten verzekeren? Dan kan je bovengenoemde tarieven maar beter uit je hoofd zetten. Het is namelijk niet mogelijk om voor die prijs ook nog een verzekering af te sluiten. Deze kan je in dat geval natuurlijk altijd zelf verzorgen. Alleen als Wiggelaar de complete verhuizing mag regelen, ben je verzekerd voor een schadebedrag tot 100.000 euro. Om dit te realiseren vragen we een Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers aan, de kosten hiervan bedragen 35 euro.

Kortom: de kosten van een verhuizing binnen/naar Amsterdam heb je in eigen hand. Het ligt er maar net aan hoeveel mankracht je nodig hebt en of je je spullen wel of niet door Wiggelaar wil laten verzekeren. Twijfel je? Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

About The Author