Blog

apr 28

Verhuizing Buitenland

WereldkaartHoe regel ik een verhuizing naar het buitenland?
U zegt de dure, maar toch favoriete Albert Heijn vaarwel, de vertrouwde kapperszaak krijgt een “tot nooit” en de geliefde patatzaak om de hoek zal ook zeker worden gemist… Van uw oude, vertrouwde leventje in Nederland op naar een nieuw avontuur: het buitenland! Naast het afscheid nemen van familie en vrienden, het vinden van een nieuwe woning en het regelen van een verblijfs- of werkvergunning, moet u het verhuizen van al uw kostbare spullen ook zeker niet vergeten. Gelukkig staat verhuisbedrijf Wiggelaar ook buiten de Nederlandse grenzen voor u klaar.

Wiggelaar helpt
Emigreren naar het buitenland is een hele stap; u kiest ervoor om uw vertrouwde leventje de rug toe te keren en het onbekende in te duiken. Gelukkig staat u er in deze periode niet alleen voor, want naast het verhuizen in Amsterdam kunt u ook voor uw  verhuizing naar het buitenland bij Wiggelaar terecht. Verhuisbedrijf Wiggelaar helpt demonteren, inpakken, verhuizen en weer monteren in jullie nieuwe stulpje ver weg van hier.

Naar een ander continent
Verhuizen naar Frankrijk of Italië is tot daar aan toe, maar wanneer u verhuist naar een ander continent wordt het allemaal nog iets ingewikkelder. Uw inboedel moet dan in de meeste gevallen per luchtvracht of in zeecontainers worden vervoerd. Omdat uw spullen dan vaak een instabiele weg te gaan hebben, is het belangrijk dat deze professioneel worden ingepakt. Door de hulp in te roepen een erkende verhuizer zoals Wiggelaar, kunt u erop vertrouwen dat uw spullen in goede handen zijn.

About The Author