Blog

jan 04

Verkooptips voor je eigen huis

House for saleHet besluit is gemaakt: jullie gaan verhuizen. Of het nu om een koop- of huurhuis gaat, om een verhuizing van de stad naar een dorp of misschien zelfs om een verhuizing naar het buitenland; je zal toch echt eerst je huidige huis moeten zien te verkopen. In samenwerking met verhuisbedrijf Wiggelaar zal de verhuizing ongetwijfeld gesmeerd lopen, maar ook voor verkooptips voor je huidige woning ben je bij Wiggelaar aan het juiste adres!

Een nette woning
Wanneer er een particuliere verhuizing op de planning staat, is de druk groot om je huidige woning te verkopen. De kans dat dit binnen 3 maanden lukt is aanzienlijk groter wanneer je zorgt voor een opgeruimde en nette woning. Verwijder de spinnenwebben, veeg de stoep voor het huis nog even aan en haal een doekje over de voordeur; stuk voor stuk simpele klusjes die veel verschil maken!

Neutraal
De afgelopen jaren heb je er waarschijnlijk alles aan gedaan om jouw huidige woning volledig naar eigen smaak in te richten. Denk bijvoorbeeld aan die licht gele muur in de woonkamer: práchtig, niet? Toch is het belangrijk om je huis zo neutraal mogelijk op te leveren wanneer je deze wil verkopen. Wiggelaar adviseert: witte muren, een simpele inrichting en weinig tot geen opvallende items werken het beste! Beschik je over een gifgroen bankstel waarmee je de geïnteresseerden eventueel af kan schrikken? Sla deze dan tijdelijk op in een opslag.

Promoot je woning
Het is heel belangrijk om je eigen woning continu te blijven promoten. Doe mee aan de open-huizendag, adverteer in een lokale krant en zet je woning op diverse social media kanalen. Ook een goede tip: zet je woning bovenaan de Fundalijst! Dit laatste kan al voor €95,- per maand. Voordat je met dit alles van start gaat, is het wel belangrijk dat je je eigen financiën op een rijtje hebt.

About The Author