Blog

aug 25

De verschillende liften van Wiggelaar

verhuisliftMotorlift, electrolift, opbouwlift… Erkende verhuizer Wiggelaar beschikt over diverse liften waarmee u die o-zo-zware items op een hoge etage eenvoudig naar beneden haalt. Denk aan een grote piano of aan een ontzettend zware en niet uit elkaar te halen servieskast. Maar welke van deze liften is voor u het meest geschikt? Waar zit het verschil ‘m in en hoeveel kost zo’n lift eigenlijk? Wiggelaar legt uit.

Diverse liften bij Wiggelaar
Wat betreft de verhuisliften beschikt verhuisbedrijf Wiggelaar over diverse varianten; de motorlift, de electrolift en de opbouwlift. Deze liften verschillen op meerdere vlakken van elkaar. Te beginnen bij de hoogte; de motorlift komt het hoogst, tot wel 26 meter (7e tot 8e verdieping). De electrolift kan tot 21 meter hoogte komen en de opbouwlift tot ‘slechts’ circa 12 meter. Het voordeel van de opbouwlift is daarentegen dat deze zeer makkelijk op en af te bouwen is. De motorlift is geschikt voor de hoogste etages en de zwaarste spullen (tot 300 kilo), maar de electrolift is weer een stuk sneller en handiger in gebruik én overal inzetbaar. Dit maakt de electrolift dan ook favoriet bij verhuizingen midden in een drukke stad zoals Amsterdam.

Welke lift het ook wordt, één ding hebben al deze varianten met elkaar gemeen; ze halen met gemak zware spullen van uw woning naar beneden!

Wat mag dat kosten?
De verhuisliften van Wiggelaar moeten voor minstens 2 uur worden afgenomen en zijn daarna per kwartier te huur. Er is altijd een verhuizer bij de lift aanwezig en indien gewenst kunt u hier ook een tweede aan toevoegen. Een rekensom: voor één willekeurige verhuislift en één verhuizer betaalt u 160 euro en na de minimale 2 uur betaalt u per kwartier 20 euro extra. Wilt u direct twee ervaren verhuizers inhuren, dan bent u voor twee uur 244 euro kwijt en betaalt u per extra kwartier 30 euro extra. Voor een overzicht van alle prijzen kijkt u hier.

Let op: gaat u voor de opbouwlift dan is het aan te raden om sowieso twee verhuizers in te huren, dit in verband met het op en afbouwen van de lift.

Dus, gaat u binnenkort verhuizen van de 5e, 6e, 7e of 8e etage en schakelt u hier graag de hulp van een externe kracht voor in? Bekijk dan de verhuisliften van Wiggelaar!

About The Author